Θ. Παφίλης: Γιατί εκνευρίστηκα με την Διαμαντοπούλου!

Έντονο λεκτικό διαξιφισμό είχε σήμερα ο Θανάσης Παφίλης με την Υπουργό Παιδείας Διά βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου...

Θ. Παφίλης:  Γιατί εκνευρίστηκα με την Διαμαντοπούλου!
2'

του Μιχάλη Βαρδαρού

Έντονο λεκτικό διαξιφισμό είχε σήμερα ο Θανάσης Παφίλης με την Υπουργό Παιδείας Διά βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου, στην ολομέλεια της Βουλής.

Τους λόγους, οι οποίοι οδήγησαν στον εκνευρισμό και στην έντονη αντίδραση του, εξήγησε ο βουλευτής του ΚΚΕ με δηλώσεις του στο newsbomb.gr.

Ο κ. Παφίλης τόνισε πως η φράση της Υπουργού: «Δεν έχουμε δει στο παρελθόν να καταδικάζετε τις βαρβαρότητες» αποτελεί χυδαία συκοφαντία κατά του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος καθώς και όλων των πολιτών που διαδηλώνουν ειρηνικά στους δρόμους.

Παράλληλα, τόνισε πως η αποκλειστική υπεύθυνος για τον κλείσιμο των σχολείων και των Πανεπιστημίων είναι η κ. Διαμαντοπούλου, της οποίας η απαράδεκτη πολιτική οδηγεί στην απαξίωση της παιδείας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θανάση Παφίλη στο newsbomb.gr:

«Δεν θα ανεχτώ καμία συκοφαντία της κ. Διαμαντοπούλου για το ΚΚΕ αλλά και για μένα.

Το κόμμα μου είναι γνωστό ότι πάντα περιφρουρεί σωστά και άρτια τις πορείες διαμαρτυρίας στις οποίες συμμετέχει, χωρίς να δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Εμείς είμαστε καθαροί και το αποδεικνύουμε με τον πολιτικό μας αγώνα καθημερινά στον ελληνικό λαό.

Είμαστε κατά της βίας, την οποία πάντα καταδικάζουμε. Δεν μπορεί να μιλάει με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο η κ. Διαμαντοπούλου, την στιγμή που είναι η αποκλειστική υπεύθυνη για το γεγονός των καταλήψεων στα σχολεία και στα Πανεπιστήμια!

Ελπίζω σύντομα αντί για ψέματα να ασχοληθεί με το τεράστιο θέμα της έλλειψης βιβλίων που έχουν οι μαθητές στα περισσότερα σχολεία της Ελλάδας, γεγονός που απαξιώνει την Παιδεία στη χώρα μας.»

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδιο με Διαμαντοπούλου – Παφίλη στη Βουλή

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή