Επίθεση Καρατζαφέρη σε Ραγκούση για τα ταξί

Επίθεση στο υπουργό Υποδομών Γιάννη Ραγκούση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης για το θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ταξί.

Το άνοιγμα του επαγγέλματος ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΛΑΟΣ υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος συναντήθηκε πριν από λίγο με τον πρέσβη της Κίνας στην Αθήνα Du Qiwen, μιλώντας στους συνεργάτες του, επικαλέστηκε την απάντηση που δόθηκε στον ευρωβουλευτή του κόμματος Νικ. Σαλαβράκο από τον αρμόδιο Επίτροπο για την Οικονομία Όλι Ρεν και σύμφωνα με την οποία "η Επιτροπή επιβεβαιώνει ότι δεν υφίσταται διάταξη της ΕΕ η οποία να ρυθμίζει ειδικά το θέμα της απελευθέρωσης των αδειών ταξί. Η Επιτροπή είναι επίσης σε θέση να επιβεβαιώσει ότι στο Μνημόνιο Συνεννόησης, που συμφωνήθηκε μεταξύ της Ελλάδας και της Επιτροπής (εξ ονόματος των κρατών μελών της ζώνης του ευρώ), δεν γίνεται ρητή μνεία της απελευθέρωσης των αδειών ταξί".

"Επιβεβαιώνεται δια χειρός Όλι Ρεν ότι δεν υφίσταται θέμα απελευθέρωσης των ταξί στην ΕΕ. Ο κ. Ραγκούσης χρησιμοποίησε εμμέσως πλην σαφώς, ως άλλοθι την Ευρώπη, για να επιβάλλει την άποψή του στο θέμα της απελευθέρωσης των ταξί" υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης.