Το ΛΑΟΣ –ως άλλος Πάγκαλος – εναντίον του ΚΚΕ

Τον ρόλο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου επιχειρεί να «αποσπάσει» το κόμμα του ΛΑΟΣ με την συντεταγμένη στοχοποίηση του ΚΚΕ που επιχειρεί τις τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά, δελτίο τύπου που εξέδωσε την περασμένη Παρασκευή το κόμμα του κυρίου Γιώργου Καρατζαφέρη αναφέρει ότι «Το ΚΚΕ μεταφέρει τις μεθόδους του από τη δεκαετία του ’41, στη δεκαετία του 2011!» συμπληρώνοντας πως «αφού απεκατέστησε –μετά από δεκαετίες λάσπης- τους με τον ίδιο τρόπο βληθέντες Ζαχαριάδη, Πλουμπίδη, Βαβούδη, Άρη Βελουχιώτη και άλλους, επανέρχεται σήμερα, προσπαθώντας να πείσει ότι οι αντιεξουσιαστές και μπαχαλάκιδες, “φιλοξενούσαν” στη διαδήλωση, στην ομάδα τους, μέλη του ΛΑ.Ο.Σ.».

Βέβαια, πριν το δελτίο τύπου και σίγουρα πριν τις καταγγελίες της γ.γ. του ΚΚΕ κυρίας Αλέκας Παπαρήγα η οποία δήλωσε ότι οι ομάδες κουκουλοφόρων αποτελούνται «απο στοιχεία τόσο της κοινοβουλευτικής ακροδεξιάς όσο και απο της ακροαριστεράς», οι συνεργάτες του κ. Καρατζαφέρη φρόντησαν να αναρτήσουν δημοσιεύματα στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος με τίτλο «ένας νεκρός απο τον αναρχο-κομουνιστικό εμφύλιο στο κέντρο της Αθήνας».

Στο συγκεκριμένο κείμενο, οι συγγραφείς ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι «Ο βίαιος ανταγωνισμός μεταξύ ΚΚΕ και ακροαριστερών για το ποιός θα ελέγξει την πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να χριστεί επίσημος νταβατζής των λαϊκών κινητοποιήσεων, είχε ως αποτέλεσμα έναν νεκρό και δύο σοβαρά τραυματίες που ελπίζουμε να διαφύγουν κάθε κίνδυνο» και πως «Δυστυχώς την ώρα που οι εξελίξεις χρειάζονται τον Ελληνικό λαό ενωμένο απέναντι σε εκείνους που προωθούν την ποδηγέτιση της ανεξαρτησίας και της αξιοπρέπειάς του, κάποιοι επιλέγουν το διχασμό, προκειμένου να ικανοποιήσουν τα μικροκομματικά και συντεχνιακά τους βίτσια…»!