Μόσιαλος: Διασφαλισμένα τα ασφαλιστικά ταμεία

Τη δέσμευση ότι θα στηριχθούν τα ασφαλιστικά ταμεία και θα δοθούν κονδύλια για τις συντάξεις, παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, μιλώντας σήμερα για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Μόσιαλος: Διασφαλισμένα τα ασφαλιστικά ταμεία
1'

«Είναι ευθύνη όλων μας να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο, γι' αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά μας'', τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε πως οι θυσίες του ελληνικού λαού θα οδηγήσουν σε πρωτογενή πλεονάσματα.

Ο κ. Μόσιαλος, υπογράμμισε ακόμη ότι τα ασφαλιστικά ταμεία είναι διασφαλισμένα και η κυβέρνηση θα διαθέσει την επόμενη δεκαετία σημαντικά κονδύλια για τις συντάξεις.

Αναφερόμενος στα όσα λέγονταν για την εποπτεία, ο υπουργός Επικρατείας τα χαρακτήρισε μυθεύματα, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση κράτησε ψύχραιμη στάση απέναντι σε όλα αυτά.

Όσον αφορά την την εποπτεία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι είναι λογικό να υπάρχει στενή συνεργασία με την επιτροπή για παροχή τεχνικής βοήθειας, ξεκαθαρίζοντας πως κανένα κυριαρχικό μας δικαίωμα δεν απειλείται.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή