Μητσοτάκης στο ΣΕΤΕ: Να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές - Το μείγμα πολιτικής είναι λάθος

Κυριάκος Μητσοτάκης | Ειδήσεις: Σφοδρή κριτική εναντίον της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνησης άσκησε την Πέμπτη (31/05/2018) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Μητσοτάκης στο ΣΕΤΕ: Να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές - Το μείγμα πολιτικής είναι λάθος
1'

«Έχω θέσει τη μείωση των φορολογικών συντελεστών στο επίκεντρο της πρότασής μας. Το μίγμα πολιτικής σήμερα είναι λάθος: υπερφορολογεί τους συνεπείς και δημιουργεί μεγαλύτερα πλεονάσματα από αυτά που ζητούσαν οι πιστωτές και αυτά αναδιανέμονται με πολιτικά κριτήρια», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης

«Σχεδιάζουμε μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%. Ο τελικός σχεδιασμός, σε δεύτερο χρόνο είναι να υπάρξουν δυο φορολογικοί συντελεστές στο 22% και 11%», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχουμε ένα δημόσιο «μεγαλύτερο απ’ όσο χρειάζεται και λιγότερο αποτελεσματικό».

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε, εξάλλου, ειδική μνεία στο θέμα του Ελληνικού, τονίζοντας ότι «θα προχωρήσει και θα γίνει γιατί θα υπάρχει η απόλυτη πολιτική βούληση να προχωρήσει».

«Η μισή κυβέρνηση μπορεί να το θέλει η άλλη όχι. Η επόμενη θα είναι αδιαμφισβήτητα υπέρ των επενδύσεων», ανέφερε – μεταξύ άλλων – ο πρόεδρος της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα