Αποστόλου για πρόταση μομφής: Δέσμιος των ακραίων του κόμματός του ο Μητσοτάκης

«Με την πρόταση δυσπιστίας, η ΝΔ δεν κάνει τίποτα άλλο από το φέρνει στο προσκήνιο, με τον πιο απόλυτο τρόπο, την αμηχανία της» εκτίμησε την Παρασκευή (15/06/2018) ο υπουργός Αγροτικής, Βαγγέλης Αποστόλου και κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι παραμένει δέσμιος στη σκληρή γραμμή που του επιβάλλουν «οι ακραίοι» του κόμματός του.

Αποστόλου για πρόταση μομφής: Δέσμιος των ακραίων του κόμματός του ο Μητσοτάκης
1'

«Παραμένοντας δέσμιος στην ισοπεδωτική αντιπολίτευση, που έχει επιλέξει να κάνει σε όλα τα θέματα, δεν διστάζει πλέον να χρησιμοποιεί ένα εθνικό θέμα καθαρά για μικροπολιτική σκοπιμότητα», είπε ο κ. Αποστόλου.

Προσέθεσε πως αυτό δείχνουν οι τοποθετήσεις του κόμματός του το τελευταίο διάστημα, «αναλόγως με το που έβλεπε που πηγαίνουν τα πράγματα», αλλά και η υπαναχώρηση από τις θέσεις που ο ίδιος και η παράταξή του έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν. «Μοναδική σταθερή στάση είναι η απόλυτη άρνηση αν όχι η υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας» ανέφερε ο κ. Αποστόλου.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, υπεραμύνθηκε της συμφωνίας με τα Σκόπια επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση σε αυτή διατήρησε άθικτες τις κόκκινες γραμμές, αλλά και της πολιτικής της σε όλους τους τομείς, που «χαράζει δρόμους, αλλάζει προοπτική και έχει μετρήσιμα αποτελέσματα», «αντίθετα με όσα υποστηρίζει η λυσσώδης προπαγάνδα».

«Έχουμε την τόλμη να λαμβάνουμε πρωτοβουλίες για θέματα γεμάτα αγκάθια, όπως είναι αυτό των σχέσεών μας με την γειτονική χώρα και είμαστε βέβαια ότι η ιστορία θα τις αξιολογήσει με θετικό πρόσημο, όπως θα αξιολογήσει και την ανεύθυνη στάση άλλων» είπε επίσης ο κ. Αποστόλου. Συνέστησε τέλος να γίνει αντιληπτό από όλους, ότι ο πολιτικός γίνεται ηγέτης από τις αποφάσεις που παίρνει και την στάση που κρατάει όταν έρχεται η κρίσιμη ώρα.

Δείτε ΕΔΩ LIVE τη συζήτηση στη Βουλή

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
13:27ΑΠΟΨΕΙΣ

Cirque de la France