Δημοσκόπηση για Δήμο Αθηναίων: Προβάδισμα Μπακογιάννη με 38,3%

Δημοσκόπηση - Δημοτικές εκλογές: Ξεκάθαρο προβάδισμα στην κούρσα για το δημαρχιακό αξίωμα της Αθήνας του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος συσπειρώνει σε υψηλό βαθμό τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και εμφανίζει μεγάλη διείσδυση και στους φίλα προσκείμενους σε άλλες πολιτικές παρατάξεις.

Δημοσκόπηση για Δήμο Αθηναίων: Προβάδισμα Μπακογιάννη με 38,3%
Τι αποτυπώνουν τα στοιχεία νέας δημοσκόπησης
1'

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc, που δημοσιεύεται την Κυριακή (17/02) στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο κ. Μπακογιάννης συγκεντρώνει ποσοστό 38,3%, την ίδια στιγμή που ο δεύτερος Παύλος Γερουλάνος έχει ποσοστό 12%, ήτοι η διαφορά τους είναι 26,2 ποσοστιαίες μονάδες.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος με ποσοστό 10,1%, ενώ στην τέταρτη ο Ηλίας Κασιδιάρης, που συγκεντρώνει ποσοστό 8,1%.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, σύμφωνα με την ίδια μέτρηση εμφανίζει σοβαρό πρόβλημα αναγνωρισιμότητας με το 44,1% των ερωτηθέντων να δηλώνουν πως δεν τον γνωρίζουν. Το αντίστοιχο ποσοστό για τον Κώστα Μπακογιάννη είναι 8% και για τον Παύλο Γερουλάνο είναι 20,4%.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τους πίνακες με τα αποτελέσματα της έρευνας

Όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου στις βουλευτικές εκλογές στην Α’ Αθήνας, η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 13,1 μονάδες διαφορά φτάνοντας το 31,2%, ενώ οι αναποφάσιστοι είναι «τρίτο κόμμα» με 15,3%.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή