Νέα πυρά Τσίπρα κατά Παπαδήμου

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας, μιλώντας προς εργαζόμενους στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό (ΑΗΣ) Καρδιάς Κοζάνης.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέδειξε την ανάγκη για ένα ευρύ μέτωπο με πυρήνα «την Αριστερά και όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις» και στόχο ένα νέο συνασπισμό εξουσίας.

Χαρακτήρισε αναγκαίο ένα ευρύ μέτωπο πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων «για να ανατρέψουμε τους φαύλους οι οποίοι μας οδήγησαν ως εδώ και να προστατέψουμε τα κυριαρχικά δικαώματα κυρίως όμως το δικαίωμα στη ζωή όχι στην επιβίωση, στη ζωή και στην εργασία αυτού του λαού».

Παράλληλα χαρακτήρισε το μνημόνιο «έγκλημα» εις βάρος του ελληνικού λαού και της εθνικής κυριαρχίας, το οποίο συνεχίζεται.

Αναφέρθηκε ονομαστικά στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «απέναντι στον κ. Παπαδήμο και σε όλους όσοι μας κυβερνούν με δοτές διαδικασίες και με κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες που δεν αντιστοιχούν στην κοινωνική πραγματικότητα να κρατήσουμε το όπλο της δημοκρατίας και να δώσουμε το λόγο στο λαό».