Παράθυρο Σταϊκούρα για μετεκλογικές συνεργασίες

«Οφείλουμε να διαχειριστούμε με ευθύνη την όποια εντολή μας δώσει ο ελληνικός λαός», τόνισε μιλώντας στον «ΑΝΤ1 97,2», αποφεύγοντας να επαναλαύει την τοποθέτηση Σαμαρά, στη ΔΕΘ, πως θα πάει σε εκλογές όσες φορές χρειαστεί, ώστε να επιτύχει την αυτοδυναμία.

Παράθυρο Σταϊκούρα για μετεκλογικές συνεργασίες
1'

Ερωτηθείς τι θα πράξει η ΝΔ σε περίπτωση που δεν έρθει η πολυπόθητη αυτοδυναμία απήντησε πως « η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις είναι πιο αποτελεσματικές, εμείς επιδιώκουμε ισχυρή λαϊκή εντολή, επιδιώκουμε δηλαδή την αυτοδυναμία, όμως στις δημοκρατίες κατά τις εκλογές αποφασίζουν οι πολίτες, οι εκπρόσωποί τους, δηλαδή οι πολιτικοί, εμείς οφείλουμε να διαχειριστούμε με ευθύνη την όποια εντολή και έχουμε αποδείξει ως ΝΔ διαχρονικά ότι είμαστε μια πολιτική δύναμη ευθύνης και τώρα θα δράσουμε με ευθύνη, το ίδιο θα κάνουμε και στο μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα παίξουμε με την πορεία της χώρας».

Κληθείς να απαντήσει αν η ΝΔ Θα βρει ένα τρόπο συνεργασίας, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, τόνισε κατά λέξη: «Οφείλουμε να διαχειριστούμε με ευθύνη την όποια εντολή μας δώσει ο ελληνικός λαός. Όμως η ιστορία έχει αποδείξει το επαναλαμβάνω, ότι οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις είναι πιο αποτελεσματικές και αυτή επιδιώκουμε».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή