Αηθέστατη επίθεση της Ακρίτα στον «αέρα» σε δημοσιογράφο - «Έχετε πρόβλημα με την πίεσή σας»

Απίστευτη επίθεση από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κατά της δημοσιογράφου του ACTION 24

Για μια ακόμη, πολλοστή φορά, η Έλενα Ακρίτα έδειξε πως είναι (ή νομίζει πως είναι) ο απόλυτος κριτής των πάντων, εξαπολύοντας μια αηθέστατη επίθεση προς τη δημοσιογράφο, Ελένη Καλογεροπούλου, στο ACTION 24.

Η κυρία Ακρίτα, η οποία εδώ και χρόνια δεν δέχεται ούτε αντίλογο ούτε να έχει κάποιος αντίθετη άποψη από τη δική της, επιτέθηκε προς την δημοσιογράφο επί προσωπικού χαρακτηρίζοντάς της ως «εμμονική».

Και αν αυτά είναι... ψιλά γράμματα καθώς η κυρία Ακρίτα έχει εκτοξεύσει και άλλα «μαργαριτάρια», δεν έμεινε εκεί κάνοντας και προσωπική επίθεση κατά της κυρίας Καλογεροπούλου αναφερόμενη σε ένα ζήτημα υγείας της δημοσιογράφου, αναφέροντάς της με στόμφο και ειρωνεία «έχετε και πρόβλημα με την πίεσή σας από ότι ξέρω».

Η Ελένη Καλογεροπούλου, ως πολύ έμπειρη δημοσιογράφος, κράτησε φυσικά την ψυχραιμία της και δεν «τσίμπησε» στις προκλήσεις της κυρίας Ακρίτα.

Όσο για τον λόγο που έγινε ο χαμός;

Φυσικά ο Στέφανος Κασσελάκης, στον οποίο είναι ταγμένη η κυρία Ακρίτα, ωστόσο μάλλον παραβλέπει και εκείνη πως το πάλαι ποτέ κόμμα διακυβέρνησης έχει κατρακυλήσει δημοσκοπικά και αν συνεχίσει με αυτό το μοτίβο θα δίνει μάχη να μπει στη Βουλή...