«Τα Φιλαράκια»: Η μεγάλη επιστροφή! Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το πολυαναμενόμενο reunion

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να ανέβαλε πολλές φορές τα γυρίσματα για το πολυαναμενόμενο επεισόδιο του reunion, ωστόσο «Τα Φιλαράκια» επιτέλους πιάνουν… δουλειά!

Τα φιλαράκια
AP
1'

Η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, η Λίζα Κούντροου, ο Μάθιου Πέρι και ο Ματ ΛεΜπλανκ θα συναντηθούν ξανά μαζί τηλεοπτικά για πρώτη φορά μετά το 2004.

Το επεισόδιο, που ενώνει on camera για πρώτη φορά μετά από το φινάλε των «Friends», τη διάσημη παρέα, ανακοινώθηκε πριν από έναν χρόνο, αλλά τα γυρίσματα αναβλήθηκαν λόγω πανδημίας.

Μιλώντας μάλιστα στο «The Graham Norton Show του BBC», ο «Ρος» αποκάλυψε πως τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο Λος Άντζελες.

Παράλληλα, ο Ντέιβιντ Σουίμερ ανέφερε πως θα συναντηθούν όλοι την επόμενη εβδομάδα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, γνωστοποιώντας πως δεν υπάρχει σενάριο, καθώς «δεν θα υποδυθούμε τους χαρακτήρες της σειράς, είμαστε εμείς, ο εαυτός μας».

«Επιτέλους βρέθηκε ένας τρόπος για να μπορέσουμε να κάνουμε γυρίσματα με ασφάλεια. Μάλιστα, προστέθηκαν κι αρκετές εξωτερικές σκηνές για αυτόν ακριβώς το λόγο, το πρωτόκολλο δεν επέτρεπε να είμαστε συνεχώς στο στούντιο...».

Αποκάλυψε επίσης ότι ένας γνωστός κωμικός θα είναι ο οικοδεσπότης αυτού του reunion. Αλλά δεν πρόδωσε καμία άλλη λεπτομέρεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Οι ειδικοί αποφασίζουν για το Πάσχα - Εξετάζουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή