Ό,τι νέο έρχεται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Οι νέες σειρές, ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που έρχονται στο Netflix την εβδομάδα 13 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021.
To ντοκιμαντέρ Schumacher έρχεται στο Netflix στις 15 Σεπτεμβρίου
Netflix

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι τον Σεπτέμβριο, το La Casa de Papel, μετά την κυκλοφορία των 5 πρώτων επεισοδίων της τελευταίας σεζόν, έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις και το ενδιαφέρον των συνδρομητών του Netflix. Ωστόσο, οι νέες προσθήκες στο πρόγραμμα της συνδρομητικής πλατφόρμας συνεχίζονται και αξίζουν την προσοχή μας.

Πρόσφατα είδαμε την τελευταία σεζόν του Lucifer, ενώ αυτή την εβδομάδα έρχεται η 3η σεζόν του επίσης επιτυχημένου Sex Education. Οι φίλοι της Formula 1 και θαυμαστές του Μίκαελ Σουμάχερ, δεν πρέπει να χάσουν το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του θρυλικού Γερμανού που κυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου.

Δείτε αναλυτικά όσα έρχονται στο Netflix από σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Σειρές του Netflix

Final Space: Σεζόν 3
(16/9//2021)

Ο Γκάρι και το πλήρωμά του προσπαθούν να επιβιώσουν από το Τελικό Σύμπαν και να αποφύγουν το Ινβίκτους, το οποίο επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις του Φεγγαροκέικ.

Chicago Party Aunt
(17/9/2021)

Η γλεντζού από το Σικάγο Νταϊάν λατρεύει τους κρεατοφάγους Μπερς και ξέρει καλά πώς να αποφεύγει την ενηλικίωση. Έχει όμως και αδυναμία στον σπασίκλα ανιψιό της.

Σεξουαλική Αγωγή: Σεζόν 3 / Sex Education: Season 3
(17/9/2021)

Οι φήμες για το "σχολείο του σεξ" κυκλοφορούν, καθώς ο νέος διευθυντής προσπαθεί να δαμάσει ατίθασους μαθητές και ο Ότις επιχειρεί να κρύψει το μυστικό του φάσωμα.

H 3η σεζόν του Sex Education έρχεται στο Netflix στις 17 ΣεπτεμβρίουNetflix

Ταινίες του Netflix

Νυχτερινές Ιστορίες / Nightbooks
(15/9/2021)

Ο φαν των τρομακτικών ιστοριών Άλεξ πρέπει να αφηγείται καθημερινά μια ανατριχιαστική ιστορία, αλλιώς θα μείνει για πάντα αιχμάλωτος ενός μάγου, μαζί με τη νέα του φίλη.

Βόρειο Οχυρό / The Stronghold
(17/9/2021)

Έχοντας βαρεθεί τις μικροϋποθέσεις, τρεις μπάτσοι στη Μασσαλία ελπίζουν να ξεσκεπάσουν ένα κύκλωμα ναρκωτικών. Η απαίτηση ενός πληροφοριοδότη όμως, ανατρέπει τα πάντα.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

Σουμάχερ / Schumacher
(15/9/2021)

Ένα εύστοχο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ, που αναδείχτηκε σε θρύλο της Φόρμουλα 1 χάρη στο τολμηρό και ασυμβίβαστο πνεύμα του.

Οι Ήρωές μου Ήταν Καουμπόηδες / My Heroes Were Cowboys

(16/9/2021)

Τα γουέστερν απάλυναν τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Ρόμπιν Γουίλτσαϊρ. Τώρα ζει το όνειρό του, εκπαιδεύοντας τα άλογα που αγαπά για τη μεγάλη οθόνη.

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

Χ-Μαν και οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος / He-Man and the Masters of the Universe
(16/9/2021)

Ο πανίσχυρος έφηβος Άνταμ και η ομάδα των απροσάρμοστων ηρώων ανακαλύπτουν τη θρυλική δύναμη του Γκρέισκαλ και υπερασπίζονται την Ετέρνια από τον μοχθηρό Σκέλετορ.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρικτός θάνατος για τον μάνατζερ των Rolling Stones και Μπομπ Ντίλαν

Μήπως ήρθε η ώρα για έναν θηλυκό Ιντιάνα Τζόουνς;

Πέντε βιβλία που θα διαβάσουμε το φθινόπωρο