Πρωταγωνίστρια της ταινίας «Παράσιτα» διαγνώστηκε με καρκίνο

Η Παρκ Σο-νταμ που έπαιξε την (Κι-Γιανγκ) στην ταινία, δίνει μάχη με τον καρκίνο του θυροειδούς.
Η Παρκ Σο-νταμ, από τα «Παράσιτα» έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση
AP/Πέτρος Γιαννακούρης

Η Παρκ Σο-νταμ, ηθοποιός που μάθαμε μέσα από τα βραβευμένα με Όσκαρ, «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο διαγνώστηκε με καρκίνο του θυροειδούς, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης της.

Στην επίσημη ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο E-Daily, η Νοτιοκορεάτισσα ηθοποιός διαγνώστηκε με θηλώδη καρκίνο του θυροειδούς κατά τη διάρκεια ενός τσεκ-απ ρουτίνας. Η ανακοίνωση δεν κάνει γνωστό πότε έγινε η διάγνωση, ωστόσο αναφέρεται ότι η Παρκ έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υγείας της. Επίσης, η Παρκ Σο-νταμ που αυτό τον καιρό βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα για την προώθηση της νέας ταινίας της με τίτλο Special Cargo.

«Η Παρκ Σο-νταμ είναι πολύ απογοητευμένη που δεν θα μπορέσει να βρεθεί κοντά στους φαν της. Πρέπει να εστιάσει στην θεραπεία της ώστε να είναι και πάλι υγιής», σημειώνεται.

Θυμίζουμε ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας «Παράσιτα» ετοιμάζει ήδη τη μία από τις δύο συνέχειες. «Αισθάνομαι σαν να έχει χωριστεί το μυαλό μου στα δύο, σε δεξί και αριστερό, γράφοντας αυτά τα δύο σενάρια. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα, ολοκλήρωσα το ένα», ανέφερε ο Μπονγκ.

Όπως αποκάλυψε, το ένα σενάριο είναι γραμμένο στα κορεάτικα και το άλλο στα αγγλικά. Επίσης πρόσθεσε ότι «το κορεάτικο φιλμ τοποθετείται στη Σεούλ και έχει στοιχεία δράσης και θρίλερ». Πάντως ο ίδιος έχει τονίσει ότι «είναι δύσκολο να προσδιορίσει το κινηματογραφικό είδος των ταινιών που κάνει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«1883»: Ο Τομ Χανκς θα παίξει στο prequel του «Yellowstone»

Netflix: H Ciri ετοιμάζεται για μάχη στο νέο τρέιλερ του The Witcher

Οι Duran Duran έρχονται στο Newsbomb.gr