Οι ταινίες της εβδομάδας στα σινεμά: Άρωμα Όσκαρ και μπόλικη δράση

Οι ταινίες που κυκλοφορούν στα σινεμά την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου.
Wrath of Man
Ο Τζέισον Στέιθαμ στο Wrath of Man του Γκάι Ρίτσι
Odeon
3'

To υποψήφιο για Όσκαρ «King Richard» με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ και οι ταινίες δράσης, «Wrath of Man» του Γκάι Ρίτσι με τον Τζέισον Στέιθαμ και «Uncharted» με τους Τομ Χόλαντ, Μαρκ Γουόλμπεργκ και Αντόνιο Μπαντέρας, πρωταγωνιστούν στις ταινίες που κυκλοφορούν σήμερα στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Δείτε αναλυτικά τις τέσσερις ταινίες που κυκλοφορούν στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου.

Η Μέθοδος των Γoυίλιαμς (King Richard)

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Γουίλ Σμιθ πρωταγωνιστεί στη συναρπαστική αληθινή ιστορία του προπονητή, μέντορα και πατέρα που μας χάρισε τις θρυλικές τενίστριες Βένους και Σερένα Γουίλιαμς. Η ταινία διηγείται την πραγματική ιστορία μιας οικογένειας που χάρη στην ακλόνητη θέληση και πίστη ανέθρεψε στους κόλπους της δύο από τους μεγαλύτερους θρύλους στον παγκόσμιο πρωταθλητισμό.

Δίπλα στη σπουδαία ερμηνεία του Γουίλ Σμιθ, οι θεατές θα απολαύσουν τις Άνζανου Έλις, Σενάγια Σίντνεϊ, Ντέμι Σίνγκλετον μαζί με τους Τόνι Γκόλντουιν και Τζον Μπέρνταλ.

Εξοπλισμένος με ένα ξεκάθαρο όραμα και ένα παράτολμο σχέδιο 78 σελίδων, ο Ρίτσαρντ Γουίλιαμς είναι αποφασισμένος να γράψει ιστορία μαζί με τις κόρες του, Βένους και Σερένα. Με σκληρές προπονήσεις στα εγκαταλελειμμένα γήπεδα της Καλιφόρνια, τα δύο ακατάβλητα κορίτσια σφυρηλατήθηκαν από την ανυποχώρητη αφοσίωση του πατέρα τους και την ισορροπημένη προσέγγιση της μητέρας τους, για να αντιμετωπίσουν ανυπέρβλητα εμπόδια και να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Ένας Οργισμένος Άντρας Εκδικείται (Wrath of Man)

Η ιστορία ακολουθεί τον Η, έναν κρύο και μυστηριώδη χαρακτήρα που εργάζεται σε μια εταιρεία φορτηγών μεταφοράς χρημάτων και είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες κάθε εβδομάδα.
Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι. Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Στέιθαμ, Χολτ Μακ Κάλανι, Τζέφρι Ντόνοβαν, Τζος Χάρτνετ, Νίαμ Άλγκαρ, Λαζ Αλόνσο, Σκοτ Ίστγουντ, Έντι Μάρσαν.

Uncharted

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (Τομ Χόλαντ) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor «Sully» Sullivan (Μαρκ Γουόλμπεργκ) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια.

Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda (Αντόνιο Μπαντέρας) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δισ. δολαρίων αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

Τα μυστικά της αδερφής μου (Souad)

Η υποβολή της Αιγύπτου στα ξενόγλωσσα Όσκαρ του 2021 είναι μια φρέσκια ματιά στις coming-of-age ταινίες που μιλά με άμεσο τρόπο για τις διπλές ζωές που προκύπτουν όταν από τη μια πλευρά υπάρχουν συντηρητικές κοινωνικές απόψεις και από την άλλη ο «παράδεισος» των social media όπου μπορείς να είσαι όποιο άτομο θέλεις.

Φύλακας Αδερφός (Brother's Keeper)

Ένα συγκινητικό δράμα για την αφοσίωση και το κουράγιο ενός παιδιού να βοηθήσει τον φίλο και συμμαθητή του σε πολύ αντίξοες συνθήκες, στα βάθη της Ανατολίας.
Όταν οι δεσμοί φιλίας υπερβαίνουν ακόμα και τους δεσμούς αίματος…



Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή