Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Joker 2»

Η συνέχεια του Joker με τίτλο «Folie à Deux» θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Lady Gaga - Joker
H Lady Gaga και ο Χοακίν Φίνιξ ως Χάρλεϊ Κουίν και Joker, αντίστοιχα
Instagram / Todd Phillips
3'

Πρόσφατα είδαμε τη Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν να χορεύει μαζί με τον Joker - Χοακίν Φίνιξ στα διάσημα σκαλιά της περιοχής του Μπρονξ στη Νέα Υόρκη.

Τώρα, ο Τοντ Φίλιπς, σκηνοθέτης των δύο ταινιών Joker, με ανάρτησή του στο Instagram μάς ενημερώνει ότι τα γυρίσματα του «Folie à Deux» ολοκληρώθηκαν και ο ίδιος ετοιμάζεται να μπει στο μοντάζ.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιπς ανήρτησε δύο φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές του ως Χάρλεϊ Κουίν και Joker, γράφοντας στη λεζάντα: «Ολοκληρώσαμε. Ευχαριστώ αυτούς τους δύο (+ όλο το καστ) καθώς και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ συνεργείο που έχει η βιομηχανία να προσφέρει. Από την κορυφή έως τη βάση. Θα συρθώ σε μια σπηλιά τώρα (στο δωμάτιο του μοντάζ) και θα το συναρμολογήσω».

https://www.instagram.com/p/Cqq6PdRp-HZ/

Θυμίζουμε ότι τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν πριν από τέσσερις μήνες σε διάφορα σημεία της Νέας Υόρκης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η συνέχεια του Joker θα είναι μιούζικαλ (!) και θα διαδραματίζεται σε μεγάλο βαθμό στο Άσυλο της Arkham, της εικονικής ψυχιατρικής κλινικής της Gotham City. Ο Joker σκοτώνει τον ψυχοθεραπευτή του, αλλά δε δραπετεύει κατευθείαν από το Άσυλο, όπως πολλοί υπέθεταν σύμφωνα με το τέλος της πρώτης ταινίας.

Για την ιστορία, το γαλλικό Folie à Deux του τίτλου παραπέμπει σε ορολογία που περιγράφει μία ψυχική διαταραχή η οποία επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, οι Χοακίν Φίνιξ, Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ, Χάρι Λότι και η Ζαζί Μπιτζ η οποία επέστρεψε στο καστ.

Το «Joker: Folie à Deux» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024. Σημειώνεται πως την ίδια μέρα το 2019 είχε κυκλοφορήσει η πρώτη ταινία η οποία σφράγισε την επιτυχία της με εισπράξεις 1,074 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Επίσης, κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ και ήταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών. Χάρισε στον Χοακίν Φοίνιξ το πρώτο του Όσκαρ, υποδυόμενος τον 'Αρθουρ Φλεκ έναν αποτυχημένο κωμικό ο οποίος βυθίζεται στην παραφροσύνη και την βία. Επίσης, η ταινία είχε αποσπάσει τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας και Α' Ανδρικού Ρόλου σε κάθε σημαντική κινηματογραφική διοργάνωση και φεστιβάλ.

Διαβάστε επίσης

Τζόκερ: Lady Gaga και Χοακίν Φίνιξ έκαναν γυρίσματα στα διάσημα σκαλιά της Νέας Υόρκης

Στα γυρίσματα του «Joker 2» η Lady Gaga χορεύει στα περίφημα σκαλιά της Νέας Υόρκης

Lady Gaga: Oι πρώτες φωτογραφίες της από το Joker 2 - Θα υποδυθεί τη Χάρλεϊ Κουίν

«Joker: Folie à Deux» - Η πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή