Με γλυκά από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ γεμίζει το πασχαλινό μας τραπέζι

Το Πάσχα είναι πάντα γεμάτο οικογενειακές αναμνήσεις και γεύσεις από παράδοση!

Με γλυκά από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ γεμίζει το πασχαλινό μας τραπέζι
3'

Γεμάτο όμορφες εικόνες από όταν μαζευόμαστε γύρω από το τραπέζι και συζητάμε, τρώμε, γελάμε, απολαμβάνουμε. Όταν οι γεύσεις που μοιραζόμαστε, μας κάνουν να παίζουμε, να «μαλώνουμε» για το ίδιο γλυκό, όταν στο τέλος χαρίζουμε «την τελευταία μπουκιά» σε αυτούς που αγαπάμε.

Αυτά τα συναισθήματα μάς ξυπνούν και οι μυρωδιές από τα γλυκά των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ. Μοσχοβολούν παράδοση όπως τα σμυρναίικα κουλουράκια που πλάθονται με την ίδια φροντίδα όπως τα σπιτικά, με την τεχνογνωσία και την εγγύηση ποιότητας των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.

Πολίτικο τσουρέκι, συνταγή με παράδοση 100 χρόνων

Αυτό το Πάσχα, το οικογενειακό τραπέζι τα έχει όλα. Το πιο αφράτο πολίτικο τσουρέκι των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, φτιαγμένο σύμφωνα με τη συνταγή του κ. Λάζαρου Κωνσταντινίδη, ιδρυτή της εταιρείας το 1920, έχει αποκτήσει το δικό του κοινό. Το φρέσκο βούτυρο, το άρωμα της μαστίχας, η γλυκιά και μαλακή ζύμη του είναι μερικά από τα μυστικά της επιτυχίας του. Και για όσους προτιμούν τη γεμιστή παραλλαγή του, το τσουρέκι με γέμιση πραλίνας φουντουκιού, μπισκότο Oreo και επικάλυψη λευκής σοκολάτας μας παρασύρει σε ένα πολύχρωμο ταξίδι γεύσεων - μαζί με το γεμιστό τσουρέκι με κεράσι ή αλμυρή καραμέλα!

Σοκολατένια αυγά: Όταν η τέχνη της ζαχαροπλαστικής συναντά την τέχνη της διακόσμησης

Αν πάλι λατρεύουμε τη σοκολάτα, θα μας εντυπωσιάσουν τα πασχαλινά σοκολατένια αυγά. Με επιλογές ανάμεσα σε ανθισμένες αμυγδαλιές που αναρριχώνται πάνω στη σοκολάτα και παιδικούς ήρωες γεμάτους χρώμα και ενέργεια για να κατακτήσουν τον κόσμο…των παιδιών, θα βρούμε σίγουρα αυτό που μας ταιριάζει. Όσο για τα μικρά παιδιά, Superman ή Peppa, Minions ή Batman, όποιος κι αν είναι ο ήρωάς τους, με τις γλυκές δημιουργίες από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ γινόμαστε εμείς ο δικός τους ήρωας.

Φυσικά, δεν παραλείπουμε να δοκιμάσουμε τα νέα γεμιστά σοκολατένια αυγά που κρύβουν μέσα τους μικρά, τραγανά σοκολατένια κεράσματα, αυτές τις μικρές δόσεις σοκολάτας που δημιουργούν εξάρτηση στον ουρανίσκο και στην… ψυχή!

Για τους νονούς, τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ έχουν τη δική τους πρόταση. To «Κουτί του Νονού» είναι γεμάτο με πασχαλινά καλούδια που θα γεμίσουν με χαρά και ενθουσιασμό τα μικρά παιδιά. Αναζητήστε το στα καταστήματα των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.

Ηλεκτρονικές παραγγελίες: Με ένα κλικ στο σπίτι σας!

Πέρα, όμως, από την ποιότητα και τις γευστικές δημιουργίες, τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ προσφέρουν και την ευκολία της online παραγγελίας. Μέσα από το eshop www.konstandinidis.gr μπορούμε να διαλέξουμε ακριβώς αυτό που μας αρέσει, στην ποσότητα που θέλουμε και σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στο σπίτι μας! Μπορούμε επίσης να κάνουμε εγγραφή στο eshop για να κερδίζουμε μοναδικές προσφορές!

Φέτος το Πάσχα δεν επιλέγουμε τίποτα λιγότερο για το οικογενειακό μας τραπέζι, για αυτούς που αγαπάμε. Εκφράζουμε την αγάπη μας και δημιουργούμε τις πιο γλυκές αναμνήσεις μαζί με τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή