Lost Frequencies: Ένας από τους πιο επιτυχημένους DJs παγκοσμίως κάτω των 30

O γνωστός DJ και παραγωγός θα βρεθεί για πρώτη φορά στο stage του Primer Music Festival το Σάββατο 26 Αυγούστου για ένα αξέχαστο DJ set.

Lost Frequencies
O Βέλγος DJ και παραγωγός Félix De Laet
Primer Music Festival
2'

O Βέλγος DJ και παραγωγός Félix De Laet, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έχει καταφέρει μόλις στα 29 του χρόνια να γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο μέσα από τις επιτυχίες του.

Το 2014 κυκλοφόρησε το μεγάλο hit “Are you with me”, που ακούστηκε και στην Ελλάδα και βρέθηκε στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts για καιρό. Η τεράστια αυτή επιτυχία έφτασε τον Félix στο Νο1 18 χωρών και τον έκανε τον πρώτο Βέλγο καλλιτέχνη που βρέθηκε στην κορυφή του Βρετανικού Top 40.

Ο νεαρός DJ και παραγωγός, όλα αυτά τα χρόνια, έχει λάβει δεκάδες διακρίσεις και βραβεία, χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις. Επιπλέον, έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, μετρώντας ήδη πάνω από 3 δισεκατομμύρια προβολές και streams συνολικά, καθώς και περισσότερους από 25 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify.

Εκτός από τα προσωπικά του singles, έχει επιμεληθεί remixes για καταξιωμένους καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς όπως Miley Cyrus, Major Lazer, Ed Sheeran κ.ά.

Σε συνέχεια της μεγάλης του δισκογραφικής επιτυχίας, o Lost Frequencies εμφανίστηκε ως headliner σε μερικά από τα μεγαλύτερα nightclubs και music festivals του πλανήτη όπως Tomorrowland, Coachella, EDC, κάνοντάς τον – προ πανδημίας – τον καλλιτέχνη με τις περισσότερες live εμφανίσεις σε φεστιβάλ ανεξαρτήτως είδους.

Έτσι λοιπόν, θα βρεθεί για πρώτη φορά στο stage του Primer Music Festival το Σάββατο 26 Αυγούστου για ένα αξέχαστο DJ set.

Η προπώληση ξεκίνησε!

2-Day tickets 70€

ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ, ΑΘΗΝΑ

Εισιτήρια: https://bit.ly/PrimerMusicFestival

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Τηλέφωνο: 2102202202

Mail: info@primermusicfestival.com

Instagram: https://www.instagram.com/primermusicfestival

Facebook: https://www.facebook.com/primermusicfestival

TikTok: https://www.tiktok.com/@primermusicfestival

Website: www.primermusicfestival.com

#Primer2023 #PrimerMusicFestival #SeeYouByTheSea

Διαβάστε επίσης

O David Guetta στο Primer Music Festival: Το line up της δεύτερης μέρας

Primer Music Festival: To line up της πρώτης μέρας του φεστιβάλ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή