Ο Drake χάρισε 50.000 δολάρια σε θαυμαστή στη συναυλία του στο Λας Βέγκας

Ο θαυμαστής του Drake είχε ξοδέψει στα εισιτήρια της συναυλίας τα χρήματα που είχε για να αγοράσει έπιπλα.
Ο Drake συνηθίζει να κάνει ευχάριστες εκπλήξεις στους θαυμαστές του
AP

Φανταστείτε να πηγαίνετε σε συναυλία του αγαπημένου σας τραγουδιστή και εκείνος να σας κάνει δώρο μερικές χιλιάδες ευρώ ή δολάρια! Αυτό συνέβη πρόσφατα σε θαυμαστή του Drake στο Λας Βέγκας ο οποίος έφυγε από τη συναυλία πλουσιότερος κατά 50.000 δολάρια!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας από τις δύο συναυλίες του στο Λας Βέγκας αυτό το Σαββατοκύριακο (1-2 Σεπτεμβρίου), ο Drake παρατήρησε έναν θαυμαστή που κρατούσε μια πινακίδα η οποία έγραφε: «Ξόδεψα τα λεφτά μου για τα έπιπλα στις δύο παραστάσεις σου, OVO για μια ζωή».

H αντίδραση του Drake ήταν ακαριαία και δείχνοντας τον φαν δεσμεύτηκε δια μικροφώνου ότι θα του δώσει 50.000 ευρώ! «Φρόντισε να πάρει τα λεφτά του απόψε», είπε ο Drake στους συνεργάτες του.

Και συνέχισε: «Άκου, αυτό είναι η ζωή. Προσπαθώ να σου μάθω κάτι απόψε. Θέλω να καταλάβεις κάτι απόψε. Ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει ο άλλος. Ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει ο άνθρωπος μπροστά σου, στα αριστερά σου, στα δεξιά σου, πίσω σου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Drizzy φέρθηκε τόσο γενναιόδωρα. Στο σόου του στο φόρουμ της Kia στο Inglewood της Καλιφόρνια τον προηγούμενο μήνα, ο ράπερ χάρισε μια ροζ Hermes Birkin τσάντα, αξίας 35.000, σε μια τυχερή θαυμάστρια που ήταν στην πρώτη σειρά και είχε τα γενέθλιά της.

https://www.tiktok.com/@priscelaizquierdo/video/7270585112973020462




Διαβάστε επίσης

Drake: Αυτός αγόρασε το περιβόητο δαχτυλίδι του Τούπακ Σακούρ - Πλήρωσε 1 εκατ. δολάρια

Πέταξε το σουτιέν της σε συναυλία του Drake και τώρα της πρότεινε δουλειά το Playboy

Ο Drake το νέο θύμα της «μόδας» ρίψης αντικειμένων στη σκηνή - Του πέταξαν κινητό (pic-vid)