O Μπαράκ Ομπάμα απέρριψε ρόλο σε νέα σειρά του Netflix

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, έριξε άκυρο στους δημιουργούς του Game of Thrones και στο Netflix με χιούμορ
Ομπάμα, σειρά netflix
Οι δημιουργοί του «Game Of Thrones» πρότειναν στον Μπαράκ Ομπάμα ένα cameo στη σειρά «3 Body Problem»
AP/Netflix
2'

Οι δημιουργοί του «Game Of Thrones», David Benioff και D.B. Ο Weiss αποκάλυψαν γιατί ο Μπαράκ Ομπάμα αρνήθηκε να συμμετάσχει στην επερχόμενη σειρά τους, με τίτλο «3 Body Problem» (Πρόβλημα των 3 Σωμάτων) που κυκλοφορεί στο Netflix στις 21 Μαρτίου.

Οι δύο δημιουργοί φέρεται να ζήτησαν από τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ να εμφανιστεί σε ένα ρόλο cameo.

Μιλώντας στο USA Today, ο Benioff μοιράστηκε την χιουμοριστική απάντηση του Ομπάμα, ο οποίος έγραψε ένα «πολύ αστείο σημείωμα» ως απάντηση, που έλεγε: «Στην περίπτωση που υπάρξει ποτέ μια πραγματική εισβολή εξωγήινων, νομίζω ότι μάλλον θα έπρεπε να σώσω τον εαυτό μου από αυτή την κρίση».

Ο Weiss πρόσθεσε: «[Ο Ομπάμα] είναι σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που υπάρχει κάτι πραγματικό».

Η σειρά – η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Liu Cixin, The Three-Body Problem – διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας εισβολής εξωγήινων που απειλεί να εξαφανίσει την ανθρωπότητα. Σύμφωνα με το Netflix, η σειρά εστιάζει στην ομάδα επιστημόνων που προσπαθούν να σταματήσουν αυτή την επικείμενη καταστροφή.

Στη σύνοψη του Netflix αναφέρεται: «Διασχίζοντας ηπείρους και δεκαετίες, πέντε πανέξυπνοι φίλοι κάνουν συνταρακτικές ανακαλύψεις και αποκαλύπτουν τους νόμους της επιστήμης και μια υπαρξιακή απειλή».

Η πρόταση ήρθε αφότου ο Ομπάμα είπε ότι το βιβλίο ήταν κάτι που διαβάζει για να το «βγάλει από το μυαλό του». Σύμφωνα με τους New York Times (μέσω του The Independent), ο πρώην Πρόεδρος περιέγραψε το τρίτομο βιβλίο ως «απίστευτα ευφάνταστο, πραγματικά ενδιαφέρον… το εύρος του ήταν τόσο τεράστιο».

Το καστ της σειράς, η οποία αποτελείται από 8 επεισόδια, περιλαμβάνει ορισμένους αστέρες του Game Of Thrones, όπως ο ηθοποιός Samwell Tarly, ο John Bradley, ο Sir Jonathan Pryce και ο Ιρλανδός ηθοποιός Liam Cunningham.

Διαβάστε επίσης

Ο Τζο Νέσμπο γράφει αστυνομική σειρά για το Netflix

Netflix: Οι νέες σειρές και οι ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα

Η Τζένιφερ Λόπεζ θέλει να σώσει τον κόσμο στο τρέιλερ της νέας ταινίας στο Netflix

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή