Νέες ταινίες σινεμά με Σον Πεν, Βενσάν Κασέλ και Βίκυ Καγιά

Όλες οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά την Πέμπτη 16 Μαΐου

The Strangers Chapter 1
«The Strangers Chapter 1». Μια νύχτα τρόμου ενάντια σε 3 μασκοφόρους αγνώστους ξεκινά…
Spentzos Film
5'

Τα θερινά σινεμά ανοίγουν τις πόρτες τους και μαζί με τις χειμερινές αίθουσες υποδέχονται πλήθος νέων ταινιών που κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Οι φαν της δράσης και του τρόμου πρέπει να ρίξουν μια ματιά στις ταινίες «Κλείδωσες; Οι Άγνωστοι», «H Άκρη του Νήματος», «Η Πόλη της Ασφάλτου». Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της εβδομάδας είναι το «Πολύδροσο» με τη Βίκυ Καγιά και την Σοφία Κόκκαλη.

Κλείδωσες; Οι Άγνωστοι (The Strangers Chapter 1)

Ένα νεαρό ζευγάρι κάνει ένα μεγάλο road trip σε όλη τη χώρα, προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή. Δυστυχώς δεν έχουν άλλη επιλογή από το να σταματήσουν σε ένα απομονωμένο AirBnb στο Όρεγκον. Μια νύχτα τρόμου ενάντια σε 3 μασκοφόρους αγνώστους ξεκινά…

H Άκρη του Νήματος (Damaged)

Ένας ντετέκτιβ της αστυνομίας του Σικάγο λαμβάνει μια κλήση ότι ένας κατά συρροή δολοφόνος εμφανίστηκε στη Σκωτία. Οι σκηνές του εγκλήματος ταιριάζουν με εκείνες των ανεξιχνίαστων δολοφονιών που χρονολογούνται εννέα χρόνια πριν, όταν πέντε γυναίκες που δολοφονήθηκαν βάναυσα στο Σικάγο, μία από τις οποίες ήταν η κοπέλα του.

Κληθείς να συμβουλευτεί, από τον Σκωτσέζο επικεφαλής επιθεωρητή Κέσλερ, ταξιδεύει στη Σκωτία. Ο Κέσλερ αναθέτει στον Λόουσον να εργαστεί μαζί με τον τοπικό ντετέκτιβ Γκλεν Μπόιντ, για να διαπιστώσει και να επιβεβαιώσει την πιθανή σχέση μεταξύ όλων των υποθέσεων εγκλήματος.

Ο Λόουσον ξεκινά μια προσωπική αποστολή για να λύσει την υπόθεση που τον διέλυσε και να απαλλαγεί από τους δαίμονές του, πιάνοντας τον υπεύθυνο. Η έρευνα παίρνει νέα τροπή όταν εμφανίζονται καινούρια στοιχεία.

Τίποτα δεν είναι ποτέ όπως φαίνεται σε αυτό το σύγχρονο θρίλερ.

Πρωταγωνιστούν: Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και Βενσάν Κασέλ.

Η Πόλη της Ασφάλτου (Asphalt City)

Το καθήκον σε καλεί! Ο νεοσύλλεκτος διασώστης ανακαλύπτει από πρώτο χέρι το χάος και το δέος ενός επαγγέλματος που κινείται ανάμεσα στον τρόμο και τον σπαραγμό.

Με τους Σον Πεν, Τάι Σέρινταν, Μάικλ Πιτ, Κάθριν Γουότερσον.

Βασιλιάδες του Κόσμου (Kings of the World)

Ο Ρα, ένας έφηβος που ξέρει τους δρόμους του Μεντεγίν σαν την παλάμη του, παίρνει επιτέλους στα χέρια του ένα πολυαναμενόμενο γράμμα. Η κυβέρνηση της Κολομβίας του έχει στείλει ένα πιστοποιητικό που κατοχυρώνει το ιδιοκτησιακό του δικαίωμα του στη γη των προγόνων του, την οποία είχαν υφαρπάξει παραστρατιωτικές ομάδες από την οικογένειά του δεκαετίες νωρίτερα.

Μεθυσμένος από την προοπτική τού να συναντήσει έναν τόπο που επιτέλους θα αποκαλέσει σπίτι, μαζεύει την οικογένεια που έχει ο ίδιος επιλέξει: πέντε αγόρια που μαζεύουν παλιοσίδερα στους δρόμους του Μεντεγίν. Μαζί ξεκινούν το ταξίδι σε ένα τοπίο όπου καταπράσινα δάση και η πυκνή ομίχλη κρύβουν μια πανδημία διάχυτης βίας.

Πολύδροσο

Η Σοφία, η κόρη, επιστρέφει στο Πολύδροσο για να φροντίσει τη Σοφία, την μητέρα της. Στη γειτονιά που μεγάλωσε την περιμένουν όλοι οι λόγοι που την έκαναν κάποτε να θέλει να φύγει. Το Πολύδροσο είναι ένα απομονωμένο προάστιο και οι Σοφίες περνάνε τις μερες τους σκοντάφτοντας σε φαντάσματα του παρελθόντος. Μια ταινία για ανθρώπους τρυφερούς σε έναν μη τρυφερό κόσμο.

Η νέα ταινία του The Boy - Αλέξανδρου Βούλγαρη με τις Βίκυ Καγιά και Σοφία Κόκκαλη.

Boy Kills World

Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ πρωταγωνιστεί ως ο «Boy», ένα κωφάλαλο αγόρι που μεγαλώνει αναζητώντας εκδίκηση από την Χίλντα Βαν Ντερ Κόι (Φάμκε Γιάνσεν), την σαλεμένη μητριάρχισσα μιας μετα-αποκαλυπτικής δυναστείας που δολοφόνησε τους γονείς του. Με τη βοήθεια ενός μυστηριώδη σαμάνου (Γιαγιάν Ροχιάν) και οδηγό την εσωτερική του φωνή, το αγόρι μετατρέπεται σε φονική μηχανή που απελευθερώνεται στη διάρκεια της ετήσιας σφαγής αντιφρονούντων. Με τον «Boy» να σκορπάει τον θάνατο, οι σφαγές και το αιματοκύλισμα οδηγούν σε ένα εφιαλτικό χάος.

Ένα εξωφρενικό υπερθέαμα αιματηρής δράσης, εμπνευσμένo από αγαπημένες ταινίες δράσης, υπερηρώων και anime.

Blessing in Disguise

Μια ταινία για τις υπαρξιακές αναζητήσεις, την εξερεύνηση του γυμνού σώματος που συνδυάζει στοιχεία της πραγματικότητας με το υπερβατικό και το ονειρικό.

Ένα βαθιά προσωπικό ταξίδι, βγαλμένο από εμπειρίες και προβληματισμούς.

Searching for Rodakis

H 18χρονη Χρυσούλα Ροδάκη που ένωσε δύο οικογένειες Ελλήνων και Τούρκων 135 χρόνια μετά τον θάνατό της.

Το "Αναζητώντας τον Ροδακή" είναι ένα ντοκιμαντέρ που ενώνει τους λαούς της Τουρκίας και της Ελλάδας μέσω ενός τάφου, εξετάζοντας νέες προσεγγίσεις ενώ διατηρεί την ιστορική συνέχεια.

Λώξη

Η Λωξάνδρα, μια νέα γυναίκα με σύνδρομο Down, γίνεται το πρώτο ανάπηρο άτομο που υπογράφει συμβόλαιο ηθοποιού με το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδας. Αφήνει την πόλη και τη γνώριμη καθημερινότητά της και ταξιδεύει στην Αθήνα για να γίνει μέλος του επαγγελματικού θιάσου του Εθνικού. Για τους επόμενους 6 μήνες η Λώξη κάνει πρόβες και φίλους, ερωτεύεται, διασκεδάζει, απογοητεύεται και συνεχίζει ξανά και ξανά να διεκδικεί προσβασιμότητα στην πράξη, ανατρέποντας ένα στερεότυπο τη φορά.

Διαβάστε επίσης

«Poor Things»: Τα κοστούμια της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου έρχονται στο Μουσείο Μπενάκη

«House of the Dragon»: Ο πόλεμος έρχεται στο τρέιλερ της 2ης σεζόν

O Nίκολας Κέιτζ είναι ο νέος Spider-Man στην πρώτη σειρά της καριέρας του

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή