Rammstein - Επικό βίντεο με τον «Χλαπάτσα»: «Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε»

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου στο ΟΑΚΑ έχει ξεκινήσει και ο «Χλαπάτσας» δεν κρατιέται 
Rammstein - Επικό βίντεο με τον «Χλαπάτσα»: «Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε»
«Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε»
Facebook
1'

Ο «Χλαπάτσας» Δημήτρης Φραγκιόγλου κάνει τα πάντα για να δει πρώτος τους Rammstein στο ΟΑΚΑ στις 30 Μαΐου.

Λίγες μέρες έμειναν για την επική συναυλία των Rammstein στην Αθήνα και η διοργανώτρια εταιρεία αποκαλύπτει ακόμα ένα βίντεο που τα σπάει. Μετά τον Γιώργο Μαζωνάκη, σειρά έχει ο «Χλαπάτσας» από τη σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά».

Στο βίντεο φαίνεται που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, βλέπουμε τον ηθοποιό Δημήτρη Φραγκιόγλου να ψάχνει τρόπο για να μπει πρώτος στο ΟΑΚΑ. Όταν δεν βλέπει από πουθενά... φως, γυρίζει στην κάμερα και λέει την πασίγνωστη και θρυλική ατάκα του «Χλαπάτσα»: «Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε», ενώ προσπαθεί να παραβιάσει την πόρτα του σταδίου.

Το ίδιο επική είναι και η λεζάντα της Highpriority που συνοδεύει το συγκεκριμένο promo βίντεο: «Χλαπάτσα... οι Γερμανοί είναι φίλοι σου. Σε δέκα μέρες είσαι μέσα». Για την ιστορία θυμίζουμε ότι ο «Χλαπάτσας» ήταν το «καρφί» που απειλούσε κάθε φορά τους άλλους σμηνίτες ότι θα τους καρφώσει στον Κάκκαλο (Γιάννη Μπέζο).

Δείτε το βίντεο με τον «Χλαπάτσα»


Διαβάστε επίσης

Μαζωνάκης όπως Till Lindermann: Δείτε τον σε επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein

Μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο μεταφέρεται η συναυλία των Rammstein

Rammstein: Άνοιξε η προπώληση - Οι τιμές των εισιτηρίων

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή