Athens Street Food Festival: Πήγαμε, είδαμε, φάγαμε και προτείνουμε

Το Athens Street Food Festival ανανενώνει το ραντεβού για το τρίτο και τελευταίο τριήμερο για φέτος, 24-25-26 Μαΐου
Athens Street Food Festival: Πήγαμε, είδαμε, φάγαμε και προτείνουμε
2'

Tα τελευταία χρόνια, Μάιος στην Αθήνα σημαίνει Athens Street Food Festival. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το -ψαγμένο- street food που έγινε θεσμός.

Η μεγάλη φεστιβαλική γιορτή επέστρεψε για τα τρία τριήμερα του Μαΐου και όσοι δεν έχετε πάει ακόμα μια βόλτα από το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, προλαβαίνετε να το κάνετε το τελευταίο τριήμερο για φέτος, 24-25-26 Μαΐου.

Με το που φτάσεις στο Γκάζι, το Athens Street Food Festival σε τραβάει κυριολεκτικά από τη μύτη. Ικανό να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, προτείνει πληθώρα γευστικών προτάσεων από Δύση και Ανατολή.

Φέτος, οι χιλιάδες foodies θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν απίθανες και αποκλειστικές γεύσεις από το Βιετνάμ, το Μεξικό, την Ονδούρα, την Ιαπωνία, την Αιθιοπία, την Ταϊλάνδη, την Ινδία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Μεγάλη Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και φυσικά την Ελλάδα!

Εσύ τι θα (πρωτο)δοκιμάσεις; Εμείς επιλέξαμε να ξεκινήσουμε με λαχταριστά burgers, να συνεχίζουμε με crispy chicken και tacos, να δοκιμάσουμε το κρητικό street food, αλλά και τις συνταγές με μανιτάρια της Madame Ginger. Φυσικά η ιταλική πίτσα είναι πάντα must, όπως και τα ινδικά «σουβλάκια», ενώ φροντίσαμε να αφήσουμε λίγο χώρο στο στομάχι για τις γλυκές λιχουδιές που πάντα ζητά κανείς μετά από τις αλμυρές ατασθαλίες.

Εκτός από τη Madame Ginger, φέτος το φεστιβάλ φιλοξενεί επίσης άλλους δύο καταξιωμένους chefs που ηγούνται της Αναγέννησης του ελληνικού φαγητού που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια: τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη (αστέρι Michelin) και τον Γρηγόρη Κίκη (αστέρι Michelin).

Τη φεστιβαλική ατμόσφαιρα απογειώνουν με τη μουσική τους γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ενώ κάθε βράδυ στις 21:00 ξεκινάει ένα μεγάλο πάρτυ με γνωστούς DJs.

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 17:00 – 00:00, Σάββατο 12:00 – 00:00, Κυριακή 12:00 – 00:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προπώληση: 3 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων online στo more.com, τα καταστήματα Public και το δίκτυο του more. Οι πωλητές εισιτηρίων χρεώνουν προμήθειες ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή