Χάρι Πότερ: Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ απαντά αν θα εμφανιστεί στη νέα σειρά

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν φαίνεται να επιστρέφει ως Χάρι Πότερ

Χάρι Πότερ
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ έχει αφήσει το στίγμα του ως Χάρι Πότερ
Warner Bros
2'

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επερχόμενη σειρά Χάρι Πότερ που αναπτύσσεται στο Max.

«Όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, [είμαι] πολύ ενθουσιασμένος να το παρακολουθήσω ως κάποιος από το κοινό», είπε ο Ράντκλιφ στο E!News.

Όταν ρωτήθηκε αν θα εμφανιζόταν στην επερχόμενη σειρά, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Max το 2026, ο ηθοποιός είπε, «Δεν νομίζω».

«Νομίζω ότι θέλουν πολύ σοφά ένα ξεκάθαρο διάλειμμα. Και δεν ξέρω αν θα λειτουργούσε να κάνουμε κάτι σε αυτό», πρόσθεσε.

Ο Ράντκλιφ πιέστηκε περαιτέρω για το τι θα έλεγε αν το Max τον πλησίαζε για να επιστρέψει στο Hogwarts και είπε: «Θα γίνω πολιτικός σχετικά με αυτό και δεν θα ασχολούμαι υποθετικά».

Η νέα τηλεοπτική σειρά Χάρι Πότερ πρόκειται να είναι πιο πιστή στα βιβλία παρά στις ταινίες. Ο Ράντκλιφ είχε ρωτηθεί για πιθανή συμμετοχή στη νέα προσαρμογή, αλλά και τότε είχε απορρίψει εντελώς την πιθανότητα.

«Καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να κάνουν μια πολύ φρέσκια αρχή και είμαι σίγουρος ότι όποιος το κάνει θα θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα σε αυτό και πιθανότατα δεν θα θέλει να πρέπει να βρει πώς να κάνει τον γέρο Χάρι να κάνει κάποιο cameo», είπε ο Ράντκλιφ στο Comic Book το 2023. «Οπότε σίγουρα δεν το επιδιώκω με κανέναν τρόπο. Αλλά τους εύχομαι, προφανώς, όλη την τύχη του κόσμου και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που πέρασε αυτή η δάδα. Αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το περάσω φυσικά».

Διαβάστε επίσης

Xάρι Πότερ: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει η νέα τηλεοπτική σειρά στο Max

Χάρι Πότερ: Ο κασκαντέρ του Ντάνιελ Ράντκλιφ έμεινε παράλυτος στα γυρίσματα

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Απαντά αν θα επιστρέψει στο ρόλο του «Χάρι Πότερ»

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μιλάει για τον νέο, τηλεοπτικό Χάρι Πότερ: «Θα αλλάξει η ζωή του»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή