Lady Gaga: Όσα αποκαλύπτει για την «δική της» Harley Quinn στο «Joker: Folie à Deux»

Η Lady Gaga θα υποδυθεί την Harley Quinn στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ στη δεύτερη ταινία Joker. 

Lady Gaga
H Lady Gaga επιβεβαιώνει ότι η δεύτερη ταινία Joker θα έχει μουσική και χορό
Instagram / Todd Phillips
2'

H Lady Gaga μίλησε στο Access Hollywood και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο ρόλο της στη δεύτερη ταινία Joker του Τοντ Φίλιπς, «Joker: Folie à Deux».

Θυμίζουμε ότι η Lady Gaga θα παίξει την Harley Quinn στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ ο οποίος επιστρέφει στο ρόλο που του χάρισε Όσκαρ Α΄Ανδρικού, αυτόν του Joker.

Μιλώντας για την Harley Quinn το χαρακτήρα που υποδύεται, η Lady Gaga σημείωσε: «Είναι πολύ ξεχωριστή για εμένα, είναι ένα αληθινά γλυκό και πολύτιμο πρόσωπο, η εκδοχή μου της Harley Quinn είναι «δική μου» και πολύ αυθεντική σε αυτή την ταινία και για αυτούς τους χαρακτήρες. Δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι για την ταινία, είναι κάτι που πρέπει να ζήσει ως εμπειρία στα σινεμά. Αυτή η ταινία έχει μουσική, έχει χορό, έχει καταπληκτικές ερμηνείες και μου αρέσει να δουλεύω με τον Χοακίν και τον Τοντ. Αυτό που θέλω να πω ότι δεν έχω ξανακάνει ποτέ κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, είναι εντελώς καινούριο για εμένα και είναι πολύ διασκεδαστικό».

Στο σίκουελ, το οποίο θα έχει μουσικά στοιχεία και πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό από την πρώτη ταινία Joker που σάρωσε τα ρεκόρ, τα βραβεία και το box office, ο Χοακίν Φίνιξ θα επαναλάβει τον ρόλο του Arthur Fleck/Joker ακριβώς πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Joker» το 2019, που χαρακτηρίστηκε ως το κινηματογραφικό φαινόμενο της χρονιάς, ενώ η Lady Gaga θα υποδυθεί την Dr. Harleen Quinzel, γνωστή και ως Harley Quinn. Tο πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Ζάζι Μπιτζ, Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ και Χάρι Λότι.

Το σενάριο υπογράφει ο σκηνοθέτης μαζί με τον Σκοτ Σίλβερ, Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Joker: Folie à Deux»

«Joker: Folie à Deux» - Μόλις αποκαλύφθηκε η αφίσα της ταινίας

Joker 2: Αμοιβές που ζαλίζουν για Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga - Πόσο κόστισε η δεύτερη ταινία

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή