Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ: Η νέα τους ταινία έχει τρέιλερ και είναι απολαυστικό

Η ταινία «Wolfs» με τους Μπραντ Πιτ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο
Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ ξανά μαζί στην ταινία Wolfs
Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ ξανά μαζί στην ταινία Wolfs
YouTube
2'

Η Sony Pictures Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για τη νέα κωμωδία δράσης των δύο σούπερ σταρ και κολλητών φίλων, Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η νέα ταινία των δύο ηθοποιών έχει τίτλο «Wolfs» και όπως φαίνεται και από το τρέιλερ θα είναι ιδιαίτερα απολαυστική. Άλλωστε η «χημεία» των δύο ηθοποιών είναι μοναδική. H είδηση για τη νέα τους συνεργασία είχε γίνει γνωστή από το 2021, ενθουσιάζοντας τους φαν των δύο σταρ.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζον Γουότς το νέο θρίλερ των Apple Studios επικεντρώνεται σε δύο μοναχικούς άνδρες του υποκόσμου που αναγκάζονται να συνεργαστούν στην ίδια αποστολή.

Στη νέα ταινία ο Κλούνεϊ υποδύεται έναν επαγγελματία fixer που προσλαμβάνεται για να καλύψει ένα έγκλημα υψηλού προφίλ. Όταν, όμως, εμφανίζεται ένας δεύτερος του είδους (Πιτ) οι δύο «μοναχικοί λύκοι» αναγκάζονται να συνεργαστούν. Κάπως έτσι βλέπουν τη βραδιά τους να ξεφεύγει από τον έλεγχο με τρόπους που κανείς από τους δύο δεν περίμενε και όλα αυτά αποκαλύπτονται στο τρέιλερ υπό τους ήχους του «Μy Way» με τη φωνή του Φρανκ Σινάτρα.

«Το «Wolfs» είναι ένα δυνατό πρότζεκτ και έδειξαν και οι δύο πραγματικό ενδιαφέρον για αυτό» έχει αναφέρει μια πηγή για τους δύο βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς. «Είναι ενθουσιασμένοι με την ταινία και την απολαμβάνουν με την ψυχή τους».

Μαζί τους πρωταγωνιστεί η Αμερικανίδα ηθοποιός Έιμι Ράιαν ενώ τα γυρίσματα έγιναν στη Νέα Υόρκη.

Aξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πέμπτη ταινία στην οποία οι δύο γοητευτικοί σταρ του Χόλιγουντ παίζουν μαζί, μετά τις ταινίας «The Ocean» και Burn After Reading (2008).

Στην... ποδιά τους μάλιστα σφάχτηκαν όλες οι μεγάλες πλατφόρμες και τα στούντιο (Sony, Lionsgate, Apple και Netflix), προτού καταλήξουν τα δικαιώματα στην Apple.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 20 Σεπτεμβρίου.


Διαβάστε επίσης

Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ περνούν καλά στη νέα τους ταινία και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Χρόνια πολλά Τζορτζ Κλούνεϊ: Ο πιο διάσημος καρδιοκατακτητής και φαρσέρ του Χόλιγουντ γίνεται 63

Τζολί - Πιτ: Οι απίστευτες χορευτικές φιγούρες της κόρης τους Σιλό - «Δεν ξέρω από πού το πήρε»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή