Το τραγούδι που ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube

Το βίντεο της διασκευής του «The Sound of Silence» από τους Disturbed ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube
Disturbed
Oι Disturbed στην Πλατεία Νερού για το Release Athens το καλοκαίρι του 2023
Release Athens
1'

Το μουσικό βίντεο των Disturbed «The Sound of Silence» το οποίο αποτελεί διασκευή του κλασικού τραγουδιού των Simon & Garfunkel έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube.

Η εκδοχή του τραγουδιού των Disturbed συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ τους του 2015, «Immortalized» και προωθήθηκε από μια συναρπαστική ζωντανή απόδοση στο talk show «Conan» του TBS τον Μάρτιο του 2016.

Η ερμηνεία της διασκευής από το heavy metal συγκρότημα στο «Conan» έχει 146 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Το βίντεο με τις περισσότερες προβολές των Simon & Garfunkel που ερμηνεύουν το τραγούδι έχει 134 εκατομμύρια προβολές.

Ο Πολ Σάιμον από τους Simon & Garfunkel ενέκρινε τη διασκευή του τραγουδιού από τους Disturbed στέλνοντας με email την έγκρισή του στον τραγουδιστή Ντέιβιντ Ντρέιμαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διασκευή από τους Disturbed είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στην Ελλάδα, και έχει αναδειχθεί σε ραδιοφωνικό χιτ. H τελευταία φορά που είδαμε τους Disturbed στη χώρα μας ήταν το καλοκαίρι του 2023 στο Release Athens.

Διαβάστε επίσης

Οι Offspring και ο Brian May των Queen μαζί στη σκηνή!

Pulp: 10 στιγμές μιας μεγάλης καριέρας

Οι καλύτερες στιγμές των Offspring στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή