Anafonó: Μουσικό φεστιβάλ για την ενίσχυση της μαθητικής κοινότητας Ανάφης

Ένα μουσικό φεστιβάλ, με σκοπό την υποστήριξη της μαθητικής κοινότητας του νησιού, πραγματοποιεί ο Δήμος Ανάφης, σε συνεργασία με το Γυμνάσιο (με λυκειακές τάξεις) «Μ. Γλέζος». Το φεστιβάλ, που θα λάβει χώρα στις 15 και 16 Ιουνίου, θα έχει ελεύθερη είσοδο.

Anafonó: Μουσικό φεστιβάλ για την ενίσχυση της μαθητικής κοινότητας Ανάφης
1'

«Ο Δήμος Ανάφης σε αγαστή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και το Γυμνάσιο με Λ.Τ. “Μ. Γλέζος” με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνει το πρώτο μουσικό φεστιβάλ “Anafonó” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 στην Ανάφη, με σκοπό την υποστήριξη της μαθητικής κοινότητας του νησιού.

Ένα γεμάτο μουσικό διήμερο με πλούσιο ρεπερτόριο από τη Σμύρνη, την Κρήτη, τα νησιά μέχρι την σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία σε επισκέπτες και κατοίκους ενισχύοντας ταυτόχρονα και τη μαθητική κοινότητα των νησιού.

Οι μουσικοί που συμμετέχουν αφιλοκερδώς είναι οι εξής:

Αντώνης Λεοντίδης (κρητική λύρα, φωνή), Bernardo Isola (κρητικό λαούτο), Χάρης Μπάκας (κρουστά), Νίκος Μουλουδάκης (λαούτο, φωνή), Γιώργος Μουλουδάκης (παραδοσιακό βιολί), Γιώργος Κλάδος (ούτι), Σωκράτης Βακιρτζιάν (κιθάρα), Μάλαμα Πατρέλη (φωνή), METAMAN + special guest (αστική ηλεκτρονική ποίηση), Khmer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είσοδος ελεύθερη.

Σας περιμένουμε!».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή