Ο Slimane στην Ελλάδα: Sold out μέσα σε 8 ώρες - Και δεύτερη εμφάνιση στο Παλλάς

Η εμφάνιση του Slimane στο Θέατρο Παλλάς για τις 15 Φεβρουαρίου 2025, έγινε sold out μέσα σε 8 ώρες
Slimane
Ο Slimane έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά
AP
2'

Σε μόλις 8 ώρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον Slimane. Εννέα μήνες προτού εμφανιστεί στην Αθήνα, στις 15η Φεβρουαρίου 2025, η μεγάλη ανταπόκριση του ελληνικού κοινού οδήγησε σε sold out σε χρόνο ρεκόρ.

Έτσι, η παραγωγή ανακοινώνει και δεύτερη ημερομηνία στο Θέατρο Παλλάς για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2025.

Η προπώληση θα ανοίξει σήμερα (31/05) στις 6 το απόγευμα στο παρακάτω link:
www.pallastheater.com

Για πολλούς ο Slimane είναι ο πραγματικός νικητής της φετινής Eurovision. Η εκπροσώπηση της Γαλλίας, κρίθηκε, κατά γενική ομολογία, εμβληματική. Η συγκλονιστική του ερμηνεία στο ερωτικό τραγούδι «Amour», καθήλωσε το ευρωπαϊκό κοινό, καθιστώντας το ως ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του διαγωνισμού.

Εχοντας ήδη στις αποσκευές του πωλήσεις 2 εκατομμυρίων προσωπικών άλμπουμ, 1 εκατομμύριο θεατές στα σόου του και σχεδόν 2 δισεκατομμύρια streams σε όλο τον κόσμο, μαζί με 5 μουσικά βραβεία NRJ και ένα Victoire de la Musique, ο Slimane χαρίζει ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού.

Είναι αξιοσημείωτο ότι, το ελληνικό κοινό έχει ήδη εκφράσει την αγάπη του στον Slimane, δίνοντάς του περισσότερα από 10.000.000 streams του «Amour» στη χώρα μας, γεγονός που του χάρισε το σχετικό βραβείο τις προηγούμενες μέρες, για το οποίο ο ίδιος ευχαρίστησε δημοσίως την Ελλάδα.

Ο τραγουδιστής της αγάπης ξεκινάει την παγκόσμια περιοδεία του, αρχές του 2025, και θα εμφανιστεί, για πρώτη φορά, στο Θέατρο Παλλάς, στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2025, για μια εμπειρία που κόβει την ανάσα.

Η μουσική του εκφράζει ό,τι δεν μπορεί να εκφραστεί με λέξεις και ό,τι δεν μπορεί να μείνει σιωπηλό.

Ο Slimane ξεκίνησε την καριέρα του κερδίζοντας την 5η σεζόν στο διαγωνισμό «The Voice» της Γαλλίας, στις 14 Μαΐου 2016. Από την αρχή της καλλιτεχνικής του διαδρομής, από τα πιάνο μπαρ του Paris Pigalle μέχρι τις sold-out περιοδείες του στο ARENA, οι εμφανίσεις του Slimane είναι μια ωδή στην επιμονή, το ταλέντο και το πάθος.

Κάθε μουσική του παράσταση είναι ένα κύμα δύναμης, ευαισθησίας και αγάπης. Αυτός ο εξαιρετικός τραγουδιστής-τραγουδοποιός πετυχαίνει να σφυρηλατήσει μια άρρηκτη και συναισθηματική σχέση με το κοινό.


Διαβάστε επίσης

O Slimane που μάγεψε στη Eurovision έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

«Zari» - Μαρίνα Σάττι: Το πρώτο τραγούδι με ελληνικό στίχο που μπήκε στα παγκόσμια charts

Eurovision 2024: Έσπασε όλα ρεκόρ το γαλλικό «Mon amour» - Μετρά τα περισσότερα streams στο Spotify

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή