Πάρκο Ελευθερίας: Οι δωρεάν δράσεις του Ιουνίου στο Athens Book Space

Πάρκο Ελευθερίας: Οι δωρεάν δράσεις που έρχονται τον Ioύνιο στο Athens Book Space του Δήμου Αθηναίων
Το Athens Book Space στο Πάρκο Ελευθερίας
Το Athens Book Space στο Πάρκο Ελευθερίας
13'

Το Athens Book Space, ο σύγχρονος χώρος ανάγνωσης, χαλάρωσης και εκδηλώσεων με επίκεντρο το βιβλίο, επιστρέφει με δράσεις και αυτόν τον μήνα! Βιβλιοπαρουσιάσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους μας συντροφεύουν τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα Ιουνίου

«Με ποδηλατάκι γοργό γοργό κινούμαι στη γειτονιά και την ωφελώ!»

Μάνος Χαραλαμπάκης, εικονογράφηση: Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης, εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

Σάββατο 1η Ιουνίου, 12:00-14:00

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου για παιδιά από 4 έως 8 ετών. Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου και την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, παρουσιάζεται το παιδικό βιβλίο του συγγραφέα και δημοσιογράφου της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» Μάνου Χαραλαμπάκη, «Με ποδηλατάκι γοργό γοργό κινούμαι στη γειτονιά και την ωφελώ».

Ο συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο του και θα συζητήσει με τα παιδιά, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου αστικών ποδηλατών Αττικής «ΠοδηλΑΤΤΙΚΗ Κοινότητα», Παναγιώτης Πιτσιλός, θα τους εξηγήσει τα οφέλη του ποδηλάτου. Εικαστικές δράσεις και δωράκια για τα παιδιά με πρωταγωνιστή το ποδήλατο.

Ο μικρός Νικήτας ξυπνάει με πόνο στο λαιμό, και ξεκινάει να πάει με τη μαμά και τον μπαμπά του στον γιατρό. Όλη η οικογένεια είναι έτοιμη να μπει στο αυτοκίνητο για να φτάσει στο ιατρείο. Αλλά… Ο Νικήτας τους σταματάει. Υπενθυμίζει στη μαμά και στον μπαμπά ότι στο σπίτι υπάρχει κι ένα «ποδηλατάκι γοργό γοργό»! Πώς θα πάνε τελικά στον γιατρό; Μέσα από το βιβλίο, ο Νικήτας, σε καιρούς κλιματικής κρίσης, μας προτρέπει να βοηθήσουμε το περιβάλλον, την υγεία και την πόλη μας κάνοντας τις κοντινές μετακινήσεις, όχι με το αυτοκίνητο αλλά, με το ποδήλατο! Να τα ακούμε τα παιδιά, ξέρουν αυτά.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Μάνος Χαραλαμπάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Σπούδασε δημοσιογραφία και τώρα φοιτά στο τμήμα Ευρωπαϊκού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ από το 1998 και έχει καλύψει ελεύθερο, εκκλησιαστικό, περιβαλλοντικό, πολιτικό ρεπορτάζ, καθώς και σχετικό με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το 2013 δημιούργησε τη στήλη-blog για το ποδήλατο «Ορθοπεταλιές» στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ και το 2021 το κανάλι στο Youtube «Πετάλι για Όλους» για την προώθηση της μετακίνησης με ποδήλατο. Από τον Ιούνιο του 2022 παρουσιάζει στην Athens Voice το Podcast «Μετακινήσου αλλιώς» που μας παροτρύνει να περιορίσουμε το αυτοκίνητο και να μετακινηθούμε με άλλα μέσα στην πόλη. Έχει βραβευτεί (2008) από τον Πανελλαδικό Σύνδεσμο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων για τη μακρόχρονη δημοσιογραφική προσφορά του και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία. Διαθέτει αυτοκίνητο αλλά το 90% των μετακινήσεών του μέσα στην πόλη γίνεται με ποδήλατο.

Στην εκδήλωση συμμετέχει επίσης ο πρόεδρος του συλλόγου ΠοδηλΑΤΤΙΚΗ Κοινότητα και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Aστικής Ποδηλασίας Παναγιώτης Πιτσιλός. Γεννήθηκε το 1966. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Πειραιά και εδώ και 22 χρόνια ασχολείται ενεργά με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις με συμμετοχή σε συλλόγους και συλλογικότητες. Είναι εκδότης-βιβλιοπώλης. Ποδήλατο κάνει από όταν θυμάται τον εαυτό του και με το ποδηλατικό κίνημα ασχολείται από το 2012.

Ο Σύλλογος Αστικών Ποδηλατών Αττικής “ΠοδηλΑΤΤΙΚΗ Κοινότητα” είναι σωματείο που προωθεί τη βιώσιμη αστική μετακίνηση με έμφαση φυσικά στη μετακίνηση με ποδήλατο. Δραστηριοποιείται στην Αττική με επίκεντρο το πολεοδομικό συγκρότημα Αθήνας-Πειραιά. Ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2014 και από το 2015 είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλατών (ECF).

*Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης στο τηλ 6974802645 (Τρίτη έως Παρασκευή 11:00-19:00 & Σαββατοκύριακο 10:00-15:00)

Παρουσίαση της ηλεκτρονικής έκδοσης «Νίκος Ε. Καστανάκης: Γελοιογραφώντας την πολιτική, 1922-1930»

Δευτέρα 3 Ιουνίου, 19:30

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία θα παρουσιάσει την ηλεκτρονική έκδοση «Νίκος Ε. Καστανάκης: Γελοιογραφώντας την πολιτική, 1922-1930» σε επιστημονική επιμέλεια του Δημήτρη Παυλόπουλου.

Η ηλεκτρονική έκδοση Νίκος Ε. Καστανάκης: Γελοιογραφώντας την πολιτική, 1922-1930 (επιστημονική επιμέλεια: Δημήτρης Παυλόπουλος, καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης Πανεπιστήμιο Αθηνών) αναδεικνύει το έργο του ως πολιτικού γελοιογράφου αθηναϊκών εφημερίδων τη δεκαετία του 1920. Ο Νίκος Ε. Καστανάκης (1896-1961) είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αλλά αγνοημένους Έλληνες σκιτσογράφους, ζωγράφους και γελοιογράφους του 20ού αιώνα. Βασισμένη σε πολύχρονη έρευνα στα σώματα των εφημερίδων, η έκδοση αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο και ταυτόχρονα απολαυστικό εργαλείο τόσο για τον γελοιογράφο, όσο και για την πυκνή ελληνική πολιτική ιστορία του Μεσοπολέμου.

Στο πάνελ ομιλητών συμμετέχουν οι: Δημήτρης Παυλόπουλος, καθηγητής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σπυρίδων Γ. Πλουμίδης, καθηγητής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Βασίλης Παπαγεωργίου, γελοιογράφος-ζωγράφος, Άννα Καραπάνου, Τμήμα Εκδόσεων, Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία.

Λίγα λόγια για τον επιστημονικό επιμελητή Δημήτρη Παυλόπουλο

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών και στο Λεξικό Ελλήνων Καλλιτεχνών του εκδοτικού οίκου Μέλισσα (Αθήνα 1997-2000).Ειδικεύεται στη νεοελληνική τέχνη —κυρίως γλυπτική και χαρακτική— του 19ου και του 20ού αιώνα. Έχει γράψει σχετικά βιβλία και πληθώρα συναφών άρθρων. Από το 2020 είναι καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης με έμφαση στη Νεότερη Τέχνη στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαδραστική παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Μπιζζζζ…»

Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη, εικονογράφηση: Ντανιέλα Σταματιάδη, εκδόσεις Ίκαρος.

Σάββατο 8 Ιουνίου, 11:00-12:30 (στον εξωτερικό χώρο του Athens Book Space)

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, οι εκδόσεις Ίκαρος και το Athens Book Space του Δήμου Αθηναίων σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου του Άγγελου Αγγέλου και της Έμης Σίνη, σε εικονογράφηση της Ντανιέλας Σταματιάδη. Παιδιά από 5 ετών θα γνωρίσουν τους δημιουργούς από κοντά σε μια παιχνιδιάρικη βιβλιοπαρουσίαση γεμάτη θεατρική αφήγηση, παιχνίδια, ζωγραφιές, μικρές κατασκευές και…ακατάπαυστα, αδιάκοπα και ατέλειωτα ΜΠΙιιιιΖΖΖΖ!

Είναι βιβλίο με ήρωα έναν μικρό μπάμπουρα που εισβάλει στο μάθημα γεωγραφίας σε μια τάξη και γίνεται αφορμή να μιλήσει στα παιδιά για τη διαφορετικότητα, τον σεβασμό, προσφέροντας ένα πολύτιμο εργαλείο σε παιδιά, εκπαιδευτικούς γονείς για τη συναισθηματική αντίληψή μας απέναντι στο διαφορετικό, φωτίζοντας τη μοναδικότητα όλων μας.

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

O Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη έχουν γράψει δεκάδες βιβλία και θεατρικά
έργα για παιδιά, ενώ το συγγραφικό τους έργο έχει βραβευτεί τόσο στην Ελλάδα
όσο και στο εξωτερικό. Είναι ιδρυτές της ομάδας «Κοπέρνικος» που, από το 2007,
δημιουργεί πρωτότυπες και ποιοτικές παραστάσεις για παιδιά κάθε ηλικίας.
Θεατρικά τους έργα έχουν ανέβει με επιτυχία στο Εθνικό Θέατρο, στο Μέγαρο
Μουσικής, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και σε άλλα σημαντικά θέατρα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του εξωτερικού.

Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορούν τα βιβλία τους «Ένας πραγματικός ιππότης» (Βραβείο Καλύτερου Εικονοβιβλίου 2020 από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου Greek ΙΒΒΥ) και «Μπιζζζζ» (Βραβείο σε εικονογράφο για την εικονογράφηση βιβλίου με εικόνες για παιδιά και νέους 2022 από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου Greek ΙΒΒΥ).

*Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης στο τηλ 6974802645 (Τρίτη έως Παρασκευή 11:00-19:00 & Σαββατοκύριακο 10:00-15:00)

«Όταν η τέχνη ενοχλεί»

Δευτέρα 17 & Κυριακή 18 Ιουνίου, 19:30

Διήμερο εκδηλώσεων της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 50 χρόνων Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις που θα φέρνουν το ζήτημα της ελευθερίας καλλιτεχνικής έκφρασης στο σήμερα, αγγίζοντας φαινόμενα όπως η κουλτούρα της ακύρωσης και ο ηθικός πανικός. Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Παρουσίαση βιβλίου «Κρίση, κομματικό σύστημα, Αριστερά. Κριτικά σημειώματα» του Κώστα Ελευθερίου

Εκδόσεις Ινστιτούτο Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ

Πέμπτη 20 Ιουνίου, 19:00

Η περίοδος της κρίσης αποτέλεσε μια συνθήκη που δοκίμασε τη σχέση κράτους και κοινωνίας, αμφισβητώντας τη διάταξη του κομματικού ανταγωνισμού που ως εκείνη τη στιγμή γινόταν αντιληπτή μέσα από τη λογική του συστήματος του «δικομματισμού». Η κρίση οδήγησε στο αντιμνημονιακό κίνημα, στον «εκλογικό σεισμό» του 2012 και τη διάβρωση του δικομματισμού, ακολούθως στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και τη διαχείριση ενός μνημονιακού προγράμματος και ολοκληρώθηκε με την επανάκαμψη του ενός πόλου τού προ της κρίσης δικομματισμού, ο οποίος, μετά τις εκλογές του 2023, εμφανίζει χαρακτηριστικά κυρίαρχου κόμματος.

Τα σαράντα άρθρα και συνεντεύξεις που συγκεντρώνονται στον παρόντα τόμο επιχειρούν να υπηρετήσουν την ιδέα μιας κριτικής πολιτικής επιστήμης, έχοντας ως βάση αναφοράς τη βαθιά και πολυεπίπεδη κρίση που επικράτησε στην Ελλάδα, η οποία έχει ξεκάθαρες απολήξεις και στη σημερινή περίοδο. Είναι κείμενα γραμμένα από το 2011 έως το 2023 που είχαν ως σκοπό αφενός την ανάλυση γεγονότων και φαινομένων συνδεδεμένων με την πολιτική συγκυρία και αφετέρου κοινωνικοπολιτικών τάσεων με έναν περισσότερο μακροπρόθεσμο ορίζοντα και επιπτώσεις. Στο πλαίσιο αυτό, αποτυπώνουν τη θεωρητική εξέλιξη μιας προβληματικής γύρω από το ελληνικό κομματικό σύστημα και την Αριστερά εντός της περιόδου της κρίσης, που καθορίζεται φυσικά από τις κανονιστικές προτεραιότητες του γράφοντα. Την ίδια στιγμή, συνιστούν και την καταγραφή ενός πολιτικοεπιστημονικού προβληματισμού, που, πέρα από τη διατύπωση άποψης, είχε ως βασική επιδίωξη την κατανόηση μιας περιόδου ανασφάλειας, κοινωνικοπολιτικής ρευστότητας, υψηλών προσδοκιών και μεγάλων ματαιώσεων.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Κώστας Ελευθερίου είναι επίκουρος καθηγητής πολιτικής και ιστορικής κοινωνιολογίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Συνεργάζεται με το Ιστορικό Αρχείο Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας του ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ και είναι συντονιστής του Κύκλου Πολιτικής Ανάλυσης του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ.

Παρουσίαση βιβλίου «ΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-ΣΤΑΣΙΣ ΥΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ» του Δημήτρη Βαρδουλάκη
Μετάφραση: Γιώργος Καράμπελας, Εκδόσεις Νήσος

Τετάρτη 26 Ιουνίου, 19:00

Στην εκδήλωση μιλούν οι: Αθηνά Αθανασίου, Καθηγήτρια Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Γεράσιμος Κακολύρης, Αναπληρωτής Καθηγητής Φιλοσοφίας στο ΕΚΠΑ. Συντονίζει ο Στέφανος Ρέγκας, Διδάκτορας Φιλοσοφίας

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Πώς μπορούμε να στοχαστούμε τη δημοκρατία σε μία κοσμική εποχή που
ενστερνίζεται μία οντολογία χωρίς τίποτα το υπερβατικό; Ο Δημήτρης Βαρδουλάκης ξεκινά από την παρατήρηση ότι μια τέτοια οντολογία αντιμετωπίζει ανέκαθεν το πρόβλημα του να εξηγήσει πώς μπορούμε να διαφοροποιήσουμε τις πράξεις. Αν το Είναι δεν έχει διαφορετικές ιδιότητες, τότε πώς μπορούμε να πούμε ότι μια πράξη είναι καλή ή κακή, πώς μπορούμε να πούμε καν ότι μια πράξη διαφέρει από μια άλλη;

Παλαιότεροι μονιστές φιλόσοφοι όπως ο Σπινόζα ισχυρίζονται ότι οι δράσεις διαφέρουν γιατί έχουν διαφορετικούς σκοπούς και, ως εκ τούτου, διαφορετικά αποτελέσματα. Διαιρετικές κοινωνικές και πολιτικές ομάδες, όμως, έχουν συγκρουόμενους σκοπούς. Αυτό οδηγεί στον αγωνισμό ως καίριο στοιχείο της δημοκρατίας. Το βιβλίο περιλαμβάνει μία σειρά διαλέξεων που ο Δημήτρης Βαρδουλάκης έκανε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ως επισκέπτης καθηγητής στο Πάντειο, οι οποίες έτσι παρουσιάζουν ένα συνολικό φάσμα της φιλοσοφικής του δουλειάς.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα

Ο Δημήτρης Βαρδουλάκης είναι Έλληνας φιλόσοφος και Αναπληρωτής Καθηγητής
Φιλοσοφίας στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Επικοινωνιακών Τεχνών
του Πανεπιστημίου Western Sydney.

Παρουσίαση συλλογής ποιημάτων της Σόνιας Ζαχαράτου «ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΙΠΕ»

Εκδόσεις Συρτάρι

Πέμπτη 27 Ιουνίου, 19:30

Στην παρουσίαση συμμετέχουν οι: Άννα Γρίβα, φιλόλογος, ποιήτρια, Γιάννης Πανούσης, ομότιμος καθηγητής, πρώην πρύτανης Πανεπιστημίου Θράκης, Γιώργος Βουζουλίδης, ερευνητής ανθρώπινων συστημάτων. Ποιήματα θα διαβάσει η Σοφία Φιλιππίδου, ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας. Μουσική σύμπραξη: ντουέτο Anima, Αναστασία Δουλφή, τραγούδι, Ανδρέας Στεργίου, κιθάρα.

Η ποίηση δημιουργήθηκε πριν ακόμη από τον πεζό λόγο, γιατί τρέφεται από τα βαθύτερα αισθήματά μας, γιατί ο ρυθμός συνέδεε και συνδέει τους ανθρώπους, γιατί είναι η αυθόρμητη έκφραση για τους πόθους και τους μεταφυσικούς φόβους μας, για τις ανεξήγητες απορίες, για την υπαρξιακή αγωνία μας. Είναι υπέρβαση της καθημερινότητας, είναι κρυμμένη στο άλεκτο, στο ανείπωτο, είναι σαρκοφάγος, άγριο ζώο, είναι η ανάσυρση από το ασυνείδητό μας σκοτεινών επιθυμιών, άγνωστων συναισθημάτων. Είναι ανάσυρση εσωτερικών δακρύων, πενθών, ερώτων, εύθραυστων και ασυνεχών νοημάτων, είναι κραυγή απελπισίας. Η ποίηση δείχνει ανάγλυφη και την ψυχολογία των ανθρώπων σε κάθε στροφή της Ιστορίας. Οι κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες, οι καλοί καιροί και οι ταραγμένοι πάντα ενέπνεαν και πάντα θα εμπνέουν.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Σόνια Ζαχαράτου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Έχει εργαστεί στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο, στη δημόσια τηλεόραση και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Έχει εκδώσει 12 βιβλία και έχει συμμετάσχει σε συλλογικές εκδόσεις. Υπηρετεί το μυθιστόρημα, την ποίηση, το θέατρο. Έργα της έχουν παρουσιαστεί στο Διεθνές Φεστιβάλ «Αναλόγιο 2016» και «Αναλόγιο 2023», καθώς και σε αθηναϊκές σκηνές και Φεστιβάλ. Έχει διακριθεί και τιμηθεί από την Ελληνική Επιτροπή του ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Περισσότερα για:

Πάρκο Ελευθερίας

Το Πάρκο Ελευθερίας επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, αναδεικνύεται σήμερα σε ένα ζωντανό, διαδραστικό, πολιτιστικό κόμβο. Μαζί με το Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων που αποτελεί έναν σύγχρονο εκθεσιακό χώρο, το Athens Book Space του Δήμου Αθηναίων, και τους πέντε νέους, φιλόξενους, θεματικούς κήπους, το σημείο επανασυστήνεται ως χώρος συνάντησης, γνώσης, μνήμης και πολιτισμού. Παράλληλα, προχωρούν οι διαδικασίες για την επανέκθεση του Μουσείου Ελευθερίου Βενιζέλου και οι μελέτες για τη δημιουργία του Μουσείου Αντιδικτατορικού Αγώνα. Στόχος είναι να διαφυλαχτεί και για τις επόμενες γενιές η ιστορική μνήμη της πόλης.

Athens Book Space

Το Athens Book Space του Δήμου Αθηναίων είναι ένας σύγχρονος χώρος ανάγνωσης, συνάντησης, χαλάρωσης και εκδηλώσεων με επίκεντρο το βιβλίο, μέσα στην καταπράσινη καρδιά του Πάρκου Ελευθερίας, στην Βασ. Σοφίας. Ελεύθερη πρόσβαση σε έντυπα και ψηφιακά βιβλία, για παιδιά και ενήλικες, 24ωρη δωρεάν πρόσβαση σε Wi-Fi, podcasts, συναντήσεις και συζητήσεις με συγγραφείς, παρουσιάσεις βιβλίων και πολλά ακόμα σας περιμένουν στο νέο πολιτιστικό τοπόσημο της Αθήνας.

Περισσότερες πληροφορίες για το υπαίθριο αναγνωστήριο μπορείτε να δείτε στο site: https://athensbookspace.gr

Πληροφορίες και κρατήσεις: 6974802645 (Τρίτη – Παρασκευή: 11:00-19:00 & Σαββατοκύριακο: 10:00-15:00)

Το Athens Book Space διαχειρίζεται η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Ακολουθήστε το Πάρκο Ελευθερίας σε Facebook και Instagram

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή