Η Μαντόνα θέλει να ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη βιογραφική ταινία της

Η Τζούλια Γκάρνερ πρόκειται να ενσαρκώσει τη Μαντόνα στην ταινία για τη ζωή της. 

Mαντόνα
H Mαντόνα έγραψε ιστορία με τη συναυλία της στην παραλία Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο μπροστά σε περίπου 1,6 εκατομμύρια θαυμαστές
AP
2'

Η Μαντόνα φέρεται να έχει προγραμματίσει να «ξεκινήσει τα γυρίσματα της βιογραφικής της ταινίας με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Γκάρνερ μέσα στους επόμενους 12 μήνες» όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sun.

Η «βασίλισσα της ποπ», έχει περάσει αρκετά χρόνια προετοιμάζοντας το φιλόδοξο πρότζεκτ, το οποίο ανακοίνωσε για πρώτη φορά το 2020. Ωστόσο, η προετοιμασία της παγκόσμιας περιοδείας της, «Celebration Tour» είχε παγώσει τα όποια σχέδια του φιλμ.

Σημειώνεται ότι η ταινία είχε προκαλέσει έντονες συζητήσεις στα social media λόγω της εξαντλητικής διαδικασίας κάστινγκ, η οποία έμεινε γνωστή ως «Madonna bootcamp». Συγκεκριμένα, περιλάμβανε «εξαντλητικές» πρόβες χορού έως και 11 ώρες την ημέρα καθώς και ανάγνωση κειμένου μπροστά στη κορυφαία τραγουδίστρια και τη διευθύντρια διανομής.

Το όνομα της Τζούλια Γκάρνερ έγινε γνωστό για πρώτη φορά το 2022, περνώντας και εκείνη από εξαντλητικές διαδικασίες ακρόασης.

https://www.instagram.com/p/CrwO10cqQST/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σημειώνεται ότι τον περασμένο μήνα δόθηκε ο επίλογος της περιοδείας «Celebration Tour» στην παραλία Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο μπροστά σε περίπου 1,6 εκατομμύρια θαυμαστές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια φέρεται τώρα να επικεντρώνεται στην «εκπλήρωση του ονείρου της», δηλαδή στην πραγματοποίηση της βιογραφικής ταινίας.

«Η Τζούλια εξακολουθεί να είναι η πρωταγωνίστρια αφού διατήρησαν επαφή τον τελευταίο χρόνο συζητώντας ιδέες. Έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν κάτι μαγικό», έχει δηλώσει μια πηγή στη Sun.

«Οργανώνουν μια σειρά από μυστικές συναντήσεις με την Universal Pictures για να κατοχυρώσουν το πρότζεκτ. Υπάρχουν πολλά να ασχοληθούν με την ελπίδα να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μέσα στους επόμενους 12 μήνες», προσθέτει η ίδια πηγή και εξηγεί ότι η Μαντόνα ένιωσε ότι ταινίες όπως το «Bohemian Rhapsody» του Φρέντι Μέρκιουρι και το «Rocketman» του Έλτον Τζον «άνοιξαν το δρόμο» για την ταινία της, αλλά θέλει το δικό της πρότζεκτ να είναι «μοναδικό και πιο δραματικό».

Διαβάστε επίσης

Μαντόνα: Γιόρτασε τα 93α γενέθλια του μπαμπά της - «Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω»

Μαντόνα: Τη μήνυσαν για «πορνογραφία» σε συναυλία της στο Λος Άντζελες

Μαντόνα: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της - «Την είδα να διαλύεται και μετά εξαφανίστηκε»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα