Είναι επίσημο - Έρχεται ταινία «Peaky Blinders» και θα κυκλοφορήσει στο Netflix

Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στο ρόλο του Tommy Shelby για την κινηματογραφική μεταφορά των Peaky Blinders που θα κυκλοφορήσει στο Netflix
O Κίλιαν Μέρφι ως Thomas Shelby
Netflix

Mια ταινία Peaky Blinders είναι στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό, όπως όλοι γνωρίζαμε. Όμως τώρα μαθαίνουμε και πού θα τη δούμε! Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο Netflix με πρωταγωνιστή φυσικά τον Κίλιαν Μέρφι.

Την είδηση επιβεβαίωσε και επίσημα το Netflix με ανάρτηση στα social media που δείχνει μια φωτογραφία με το σενάριο της ταινίας και τη λεζάντα «Ο Tommy Shelby επιστρέφει. Μια ταινία Peaky Blinders με τον Κίλιαν Μέρφιν έρχεται στο Netflix».

«Φαίνεται ότι ο Tommy Shelby δεν έχει τελειώσει μαζί μου… Είναι πολύ ευχάριστο να ξανασυνεργάζομαι με τον Στίβεν Νάιτ και τον Τομ Χάρπερ στην κινηματογραφική εκδοχή του PEAKY BLINDERS. Αυτό είναι για τους φαν», λέει ο Μέρφι που ανυπομονεί να επιστρέψει στο ρόλο του Shelby.

Τα γυρίσματα του φιλμ θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο στο Μπέρμιγχαμ. Ο Βρετανός σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος Στίβεν Νάιτ σε συνέντευξή του στο ΝΜΕ είχε κάνει γνωστό ότι η παραγωγή της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Peaky Blinders», είναι στα σκαριά και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

«Θα γίνει αυτόν τον Σεπτέμβριο. Τώρα επιμελούμαστε τις τελευταίες λεπτομέρειες και θα συνεχίσουμε μέχρι και την τελευταία ημέρα πριν αρχίσουμε τα γυρίσματα. Έχουμε τακτοποιήσει τα πάντα, έχουμε όλες τις δεσμεύσεις που χρειαζόμαστε, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε», δήλωνε ο σκηνοθέτης.

Διαβάστε επίσης

Ιούνιος στο Netflix με Bridgerton και καρχαρίες στον Σηκουάνα

Netflix: Πρώτη ματιά στον νέο «Witcher» του Λίαμ Χέμσγουορθ

Peaky Blinders: Ξεκινούν τον Σεπτέμβριο τα γυρίσματα