Ο Γουίλ Σμιθ τραυματίστηκε άσχημα στο πόδι στα γυρίσματα του νέου «Bad Boys»

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Γουίλ Σμιθ έσκισε έναν μυ στο πόδι του, ωστόσο συνέχισε τη σκηνή κανονικά.

Γουίλ Σμιθ
O Γουίλ Σμιθ έπαθε Τομ Κρουζ
AP
3'

Ο Γουίλ Σμιθ είχε έναν τραυματισμό στα γυρίσματα του Bad Boys Ride Or Die, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να ολοκληρώσει τις σκηνές του.

Οι σκηνοθέτες της ταινίας, Adil El Arbi και Bilall Fallah μιλώντας αποκλειστικά στο UNILAD, αποκάλυψαν ο Σμιθ τραυματίστηκε άσχημα στο πόδι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

«Ο Γουίλ πληγώθηκε», είπε ο El Arbi, «είχε κάτι με το πόδι του. Όμως συνέχισε να τρέχει και δεν είπε τίποτα εκείνη τη στιγμή».

«Τρέχει σε μια γέφυρα στο Μαϊάμι, όπως και στο πρώτο Bad Boys πριν από 20-30 χρόνια. Είναι όμορφο να βλέπεις αυτό το πάθος και την αφοσίωση», συμπλήρωσε.

Οι δύο σκηνοθέτες ανέφεραν επίσης ότι το πλάνο στο οποίο ο Σμιθ έσκισε έναν μυ στο πόδι του μπήκε στο τελευταίο κομμάτι της ταινίας.

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο, ο 55χρονος Γουίλ Σμιθ και 59χρονος Μάρτιν Λόρενς, συμμετείχαν ενεργά στα επικίνδυνα stunts της ταινίας, σημείωσαν οι σκηνοθέτες.

«Πάντα θα έκαναν μόνοι τους τις πρώτες σκηνές. Παρόλο που εμείς δεν ήμασταν σίγουροι» συνέχισε ο El Arbi. «Έλεγαν όχι, όχι, πρέπει να το κάνουμε, πρέπει να το δοκιμάσουμε. Προφανώς όταν είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, χρειάζεσαι κασκαντέρ για να το κάνεις. Αλλά πάντα θα προσπαθούσαν να το κάνουν».

Συνέχισε λέγοντας ακόμα ότι σε μια σκηνή της ταινίας στην οποία ένα ελικόπτερο Chinook πετάει ανάποδα ο Λόρενς θέλησε να κάνει το stunt και όντως το έκανε.

Ο Fallah εξήγησε ότι οι δύο ηθοποιοί προετοιμάστηκαν πολύ για αυτό το φιλμ. «Τα θέματα της ταινίας είναι πολύ σημαντικά για αυτούς, γιατί υπάρχει μεγάλος παραλληλισμός μεταξύ αυτού που συμβαίνει στην ταινία και στην πραγματική ζωή».

«Ο Μάρτιν ήταν όλη την ώρα για μποξ, για προπόνηση, γιατί ήξερε ότι αυτή τη φορά επρόκειτο να κάνει πολλή δράση και είναι μέρος του χαρακτήρα του».

«Ο Γουίλ είναι πάντα έτοιμος να πάει, να τρέξει, έτοιμος να το κάνει και να δείξει στους νέους ότι το έχει ακόμα και νομίζω ότι αυτό είναι που κάνει την ταινία να έχει τόσο ενέργεια και να είναι cool, που αποδεικνύει ότι το έχουν ακόμα».

«Λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαι στα 20 μου και θα κουλουριαζόμουν σε μια μπάλα και θα έκλαιγα αν τραυματιζόμουν, ο Γουίλ τελειώνοντας το πλάνο τόσο καλά ώστε να προστεθεί στην ταινία, αποδεικνύει ότι το έχει ακόμα» κατέληξε ο σκηνοθέτης.

Το «Bad Boys Ride Or Die» κυκλοφορεί στους ελληνικούς κινηματογράφους σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης

Ο ΛΕΞ στη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη - Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Εβάντζελιν Λίλι: Η σταρ των Lost, Χόμπιτ και Avengers εγκαταλείπει την υποκριτική

Είναι επίσημο - Έρχεται ταινία «Peaky Blinders» και θα κυκλοφορήσει στο Netflix

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή