Τζουντ Λο: Το φλερτ με το ρόλο του Superman και η δοκιμή του κοστουμιού

Ο Τζουντ Λο αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί πρόταση να αναλάβει το ρόλο του Superman 

Τζουντ Λο: Το φλερτ με το ρόλο του Superman και η δοκιμή του κοστουμιού
EPA/Andres Rentz / POOL
1'

«Δοκίμασα το κοστούμι, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και αρχικά σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να γίνει και να είναι ωραίο. Αλλά αμέσως μετά είπα στον εαυτό μου: “Όχι, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν μπορείς"». Ο λόγος για τον Τζουντ Λο που πριν από κάποια χρόνια φλέρταρε με την ιδέα να μεταμορφωθεί σε Superman για τις ανάγκες μιας ταινίας που τελικά δεν γυρίστηκε ποτέ.

Πίσω στο 2002 ο δημοφιλής Βρετανός πρωταγωνιστής δέχθηκε την πρόταση να γίνει Superman για την ταινία «Flyby» του Μπρετ Ράτνερ. «Νομίζω ότι δεν υπήρχε ακόμα σενάριο για την ταινία, δεν θυμάμαι να το διάβασα. Μου έφεραν το κοστούμι του Superman να το δοκιμάσω γιατί προφανώς πίστευαν ότι θα με έπειθαν με αυτό τον τρόπο», αποκάλυψε ο Τζοντ Λο μιλώντας στο podcast, «The Playlist’s Discourse». «Τελικά δεν υπέκυψα στον εαυτό μου και παράτησα την ιδέα. Η ταινία έτσι κι αλλιώς, δεν προχώρησε», πρόσθεσε.

Η ταινία έγινε πραγματικότητα τελικά αργότερα, το 2006 με τίτλο «Σούπερμαν: Η επιστροφή». Σκηνοθέτης ήταν ο Μπράιαν Σίνγκερ και το ρόλο του αγαπημένου σούπερ ήρωα ανέλαβε ο Μπράντον Ρουθ. Η πορεία της στο box office ήταν σχετικά ικανοποιητική καθώς με 391,1 εκατ. δολάρια εισπράξεις σε όλο τον κόσμο, ήταν η έκτη καλύτερη επίδοση στις ΗΠΑ το 2006 και η ένατη σε όλο τον κόσμο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια