Primer Music Festival: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ dance μουσικής - 800 τμ οθόνες led επί σκηνής

Το Primer Music Festival πραγματοποιείται στις 7 και 8 Ιουλίου με headliners τους Eric Prydz και Martin Garrix
Primer Music Festival: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ dance μουσικής - 800 τμ οθόνες led επί σκηνής
2'

Τις πρώτες λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό main stage του Primer Music Festival, που φέτος θα έχει μοναδικό design και θα αποτελείται από 800 τμ οθόνες led, καθώς και το πλήρες line up της φετινής διοργάνωσης, που περιλαμβάνει τους super stars Eric Prydz, Martin Garrixc, Royksopp, Kolsch και Argy, αποκαλύφθηκαν.

Πιο αναλυτικά, το μεγαλύτερο φεστιβάλ dance μουσικής στην Ελλάδα, εκτός από το Afterhours Stage που εγκαινιάζει το Σάββατο 7/9 (αποκλειστικά για το πρώτο βράδυ της διοργάνωσης), στήνει φέτος το πιο εντυπωσιακό stage που θα έχουμε δει ποτέ σε αντίστοιχη διοργάνωση με συνολικά 800 τμ οθονών led.

Σημειώνουμε ότι στο κοινό θα μοιράζονται και φέτος τα φωτιζόμενα βραχιόλια που πρώτο το Primer Music Festival σύστησε στο ελληνικό κοινό, και τα οποία αποτελούν σήμα κατατεθέν του φεστιβάλ, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία συμμετοχής και διάδρασης.

Το πλήρες line up του Primer Music Festival 2024:

Σάββατο 7/9

Main Stage (Πλατεία Νερού)

Headliner: ERIC PRYDZ

ROYKSOPP LIVE, ARGY, MISS MONIQUE, PEDRIK

AFTERHOURS STAGE (Faliro Sports Pavilion)

Headliner: KÖLSCH + AGENTS OF TIME, NICK JOJO, CRISTIAN CAMBAS, MAUS

Κυριακή 8/9

Main Stage (Πλατεία Νερού)

Headliner: MARTIN GARRIX

GORDO, MORTEN, TUJAMO, JUICY M, PLAYMEN

Το Primer Music Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής στην Ελλάδα. Από το 2018 που ξεκίνησε γράφει ιστορία, μετρώντας στις μετακλήσεις του περισσότερους από 40 καλλιτέχνες, ανάμεσά τους τα μεγαλύτερα και εντυπωσιακότερα ονόματα της διεθνούς EDM: Tiesto, David Guetta, Steve Angello, Lost Frequencies, James Hype, DJ Snake, J Balvin, Tyga, Steve Aoki, Lil Pump, μαζί με άλλους κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας κάθε καλοκαίρι την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία.

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/music/festival/primer-music-festival-2024/ και στα καταστήματα Nova, Public, βιβλιοπωλείο Ευριπίδης κ.α.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή