«Τα μυαλά που κουβαλάς 2»: Ρεκόρ εισπράξεων στις ΗΠΑ με 13 εκατ. δολάρια σε μία ημέρα

Το νέο animation «Τα μυαλά που κουβαλάς 2» έκανε ρεκόρ εισπράξεων στις ΗΠΑ στην πρώτη μέρα προβολής του

«Τα μυαλά που κουβαλάς 2»: Ρεκόρ εισπράξεων στις ΗΠΑ με 13 εκατ. δολάρια σε μία ημέρα
2'

Εξαιρετικά τα νέα για «Τα μυαλά που κουβαλάς 2», το σπουδαίο animation της Pixar που έκανε πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο εννιά χρόνια μετά την πρωτότυπη ταινία. Τα previews της Πέμπτης έκαναν εισπράξεις 22,3 εκατ. δολαρίων σε όλο τον κόσμο με τα 13 εκατ. δολάρια από αυτά να σημειώνονται στις αίθουσες των ΗΠΑ. Η επίδοση αποτελεί ρεκόρ για άνοιγμα ταινίας φέτος στις ΗΠΑ, ενώ η πρόβλεψη φέρνει τις εισπράξεις του τριημέρου να φτάνουν κάπου ανάμεσα στα 80-90 εκατ. δολάρια. Θυμίζουμε ότι το καλύτερο άνοιγμα φέτος έχει το «Dune: Μέρος δεύτερο» με εισπράξεις 82,5 εκατ. δολάρια και ακολουθεί το «Γκοτζίλα x Κονγκ: Η νέα αυτοκρατορία» με 80 εκατ. δολάρια.

Τα «Μυαλά που κουβαλάς 2» έκαναν εισπράξεις 5,7 εκατ. δολάρια στα previews της Πέμπτης στο Μεξικό, ενώ στην Αργεντινή η επίδοση της ταινίας είναι δεύτερη στα animations στη χώρα μετά το «Toy Story 4».

Η πρώτη ταινία είχε κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2015 με άνοιγμα 90,5 εκατ. δολάρια στις ΗΠΑ με τα 3,7 εκατ. δολάρια από αυτά να αφορούν στις εισπράξεις των previews. Η ταινία έκανε συνολικά 858,5 εκατ. δολάρια εισπράξεις με τα 356 εκατ. δολάρια από αυτά να σημειώνονται μόνο στις αίθουσες των ΗΠΑ.

Η νέα ταινία της Disney και της Pixar επιστρέφει στο µυαλό της έφηβης Ράιλι, καθώς τα κεντρικά κατεδαφίζονται για να δηµιουργηθεί χώρος για κάτι εντελώς αναπάντεχο: Νέα συναισθήµατα. Η Χαρά, ο Θυµός, ο Φόβος και η Αηδία, που εκτελούν το έργο τους µε επιτυχία, δεν ξέρουν πώς να νιώσουν όταν εµφανίζεται η Ανησυχία. Και απ΄ ό,τι φαίνεται δεν έχει έρθει µόνη της.

Στους ήρωες της ταινίας δανείζουν τις φωνές τους η Νάντια Κοντογεώργη, Λυδία Τζανουδάκη, Κώστας Δαρλάσης, Λευτέρης Ελευθερίου, Μαρίνα Σαμάρκου κ.α.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή