Park your cinema kids: Ταινίες για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη είσοδο στο ΚΠΙΣΝ

Συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν κινηματογραφικών προβολών, «Park your cinema kids» για μικρούς και μεγάλους στο ΚΠΙΣΝ

Συνεχίζεται το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών για μικρούς και μεγάλους «Park your cinema kids» στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με ελεύθερη είσοδο.

Πιο συγκεκριμένα, απόψε Σάββατο (21.00) στο Ξέφωτο προβάλλεται η «Μικρή γοργόνα» (2023), το live-action της Ντίσνεϊ για την Άριελ, την όμορφη γοργόνα και μικρότερη κόρη του Βασιλιά Τρίτωνα, που λαχταράει να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα. Πρωταγωνιστεί η Χάλι Μπέιλι και σκηνοθετεί ο Ρομπ Μάρσαλ. Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά με τη φωνή της Μαρίνας Σάττι στο ρόλο της Άριελ.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου (21.00) ακολουθεί «Η πεντάμορφη και το τέρας» (2017) με την Έμμα Γουότσον να υποδύεται την Μπελ, μια νεαρή κοπέλα που φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της, Μωρίς. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μπιλ Κόντον και η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Στις 30 Ιουνίου (21.00) ακολουθεί το «Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη» (2016) του Τζέιμς Μπόμπιν με τον Τζόνι Ντεπ και την Αν Χάθαγουεϊ. Η ιστορία συνεχίζεται από το σημείο που τελείωσε στο «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων». Το ταξίδι της Αλίκης, αυτή τη φορά θα γίνει μέσα από έναν καθρέφτη. Η ηρωίδα θα μεταφερθεί -παραδοσιακά- σε μια άλλη διάσταση, θα συναντήσει καινούργιους, αλλά και γνώριμους χαρακτήρες. Θα κάνει νέους φίλους, αλλά και εχθρούς που θα της στήσουν πολλές και επικίνδυνες παγίδες. Σκοπός τους να την εγκλωβίσουν σε ένα άλλο χωροχρονικό σύμπαν.

Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο με ταινίες όπως το «Brave» (6/7, 21.00), «Coco» (13/7, 21.00), «Ο μικρός Νικόλας και το κυνήγι του χαμένου θησαυρού» (20/7, 21.00), «Η κλεμμένη πριγκίπισσα» (17/8, 21.00) κ.α.