Beatles: Σπάνιο αντίτυπο του «Love me do» βγαίνει σε δημοπρασία - Η τιμή εκτίμησης

Σπάνιο αντίτυπο του «Love me do» των Beatles βγαίνει σε δημοπρασία - Το ορθογραφικό λάθος και η τιμή εκτίμησης
Beatles: Σπάνιο αντίτυπο του «Love me do» βγαίνει σε δημοπρασία - Η τιμή εκτίμησης
1'

Ενα σπάνιο συλλεκτικό αντικείμενο από την ιστορία των θρυλικών Beatles βγαίνει σήμερα Δευτέρα σε δημοπρασία. Πρόκειται για το επτάιντσο σινγκλ «Love me do» που είχε μοιρασθεί σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς το 1962 πριν την επίσημη κυκλοφορία του στις 5 Οκτωβρίου εκείνης της χρονιάς. Επιπλέον, έχει ορθογραφικό λάθος στο όνομα του Πολ Μακάρτνεϊ τον οποίο αναφέρει ως McArtney.

Η εκτιμώμενη τιμή πώλησης του σινγκλ φτάνει τα 10.600 ευρώ. Στην πίσω πλευρά του βινυλίου υπάρχει το τραγούδι «P.S. I love you» και η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στο Stacey’s Auctioneers’ στο Εσσεξ. «Πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο σινγκλ από την πρώτη περίοδο του συγκροτήματος. Είναι ένα από τα μόλις 250 αντίτυπα που είχαν τυπωθεί και προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον στους συλλέκτες του γκρουπ. Επιπλέον, το γεγονός της ανορθογραφίας του ονόματος του Μακάρτνεϊ είναι αυθεντικό και πολύ ενδιαφέρον από μόνο του», τονίει ο ειδικός στα βινύλια, Ρομπ Σμι.

Εντωμεταξύ, το γύρο των social media έκανε εδώ και λίγες ώρες βίντεο που δείχνει τον Πολ Μακάρτνεϊ να χορεύει και να διασκεδάζει με το κοινό στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στο Γουέμπλεϊ χθες Κυριακή. Το «σκαθάρι» ανακοίνωσε συναυλίες τον Δεκέμβριο στο Μάντσεστερ και το Λονδίνο που είναι οι πρώτες εδώ και δύο χρόνια στο νησί, ενώ νωρίτερα, τον Οκτώβριο, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη νότια Αμερική.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή