«Τα μυαλά που κουβαλάς 2»: Η επιτυχία της χρονιάς με εισπράξεις 724 εκατ. δολάρια

Η ταινία της Pixar, «Τα μυαλά που κουβαλάς 2» σαρώνει το παγκόσμιο box office με εισπράξεις 724 εκατ. δολάρια
«Τα μυαλά που κουβαλάς 2»: Η επιτυχία της χρονιάς με εισπράξεις 724 εκατ. δολάρια

Σκηνή της ταινίας "Τα μυαλά που κουβαλάς 2"

1'

Σε χιτ του καλοκαιριού και ολόκληρης της χρονιάς, αναδεικνύεται το animation «Τα μυαλά που κουβαλάς 2». Στη δεύτερη εβδομάδα της στις ΗΠΑ, η ταινία έκανε εισπράξεις 100 εκατ. δολάρια με μικρή πτώση σε σχέση με την πρώτη εβδομάδα κατά 35%. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη ταινία, το 2015, είχε κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες με εισπράξεις 90 εκατ. δολαρίων.

Μέχρι τώρα, το «Τα μυαλά που κουβαλάς 2» έχει κάνει εισπράξεις 724 εκατ. δολάρια παγκοσμίως ξεπερνώντας τα 711 εκατ. δολάρια που έχει σημειώσει το «Dune: Μέρος δεύτερο» και ήταν η πιο εμποριική ταινία της χρονιάς έως τώρα.

Στις υπόλοιπες ταινίες του τριημέρου στις ΗΠΑ, οι «Μηχανόβιοι» με τον Τομ Χάρντι και τον Όστιν Μπάτλερ έκαναν εισπράξεις 10 εκατ. δολαρίων, ενώ ο «Εξορκισμός» με τον Ράσελ Κρόου «ξέμεινε» στα 2,4 εκατ. δολάρια.

Τέλος, πρεμιέρα στις ΗΠΑ έκαναν και οι «Ιστορίες καλοσύνης» του Γιώργου Λάνθιμου που συγκέντρωσαν εισπράξεις 350.000 δολαρίων σε μόλις πέντε αίθουσες. Η επίδοση είναι η καλύτερη για περιορισμένο άνοιγμα ταινίας το 2024. Οι «Ιστορίες καλοσύνης» θα προβάλλονται σε 500 αίθουσες το ερχόμενο τριήμερο στις ΗΠΑ πριν ανοίξουν κανονικά σε όλη τη χώρα στις 3 Ιουλίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή