Ντέιβ Γκρολ: Τα βέλη του στην Τέιλορ Σουίφτ - «Εμείς παίζουμε ζωντανά»

Έμμεση σπόντα για την Τέιλορ Σουίφτ έκανε ο αρχηγός των Foo Fighters, Ντέιβ Γκρολ σε συναυλία τους στο Λονδίνο
Ντέιβ Γκρολ: Τα βέλη του στην Τέιλορ Σουίφτ - «Εμείς παίζουμε ζωντανά»

Ο Ντέιβ Γκρολ των Foo Fighters

1'

Τα βέλη του στην Τέιλορ Σουίφτ έριξε το βράδυ του Σαββάτου ο αρχηγός των Foo Fighters και πρώην ντράμερ των Nirvana, Ντέιβ Γκρολ. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής τους εμφάνισης στο Λονδίνο, την ίδια ώρα που η αμερικανίδα σταρ έκανε τη δική της μεγαλειώδη εμφάνιση στο Γουέμπλεϊ, ο Γκρολ είπε στο κοινό ότι «τη δική μας περιοδεία, μας αρέσει να την αποκαλούμε “The Errors tour” γιατί παίζουμε πραγματικά ζωντανά», κάνοντας λογοπαίγνιο με την «Eras tour» της Σουίφτ.

Παλαιότερα βέβαια, το 2015 ο Ντέιβ Γκρολ δήλωνε παθιασμένος με την δημοφιλή ποπ σταρ. Σε συνέντευξή του τότε δήλωνε ότι «είμαι επίσημα παθιασμένος. Η Τέιλορ πρέπει να ζητήσει περιοριστικά μέτρα εναντίον μου γιατί δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από εκείνη. Θέλω να παίξω μαζί της, να ανοίγω τις συναυλίες της με το συγκρότημά μου, τους Taylor and the Swifts».

Η Τέιλορ Σουίφτ ολοκλήρωσε χθες Κυριακή τις εμφανίσεις της στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου και επιστρέφει στα μέσα Αυγούστου και πάλι στην αγγλική πρωτεύουσα για να κλείσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή