Dua Lipa: Έκανε το Glastonbury ένα τεράστιο κλαμπ

Η παρθενική εμφάνιση της Dua Lipa ως επικεφαλής στο Glastonbury στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία
Dua Lipa: Έκανε το Glastonbury ένα τεράστιο κλαμπ
Η Dua Lipa στο Glastobury
Twitter
2'

Μπροστά σε ένα κοινό 100.000 ατόμων θριάμβευσε το βράδυ της Παρασκευής η Dua Lipa που έπαιξε ζωντανά στο φεστιβάλ Glastonbury. Αν και από το σετ της έλειπε η μεγάλη επιτυχία "Dance the night away" που ακούστηκε στο σάουντρακ της ταινίας "Barbie", δεν άφησε κανέναν στη θέση του παίζοντας 15 top-40 επιτυχίες όπως τα "Training Season", "One Kiss", "Illusion", "Break My Heart", "Levitating" με τα οποία ξεκίνησε ή τα "Don’t Start Now", "Physical", "New Rules", "Cold Heart" και "Electricity" που ακούστηκαν στη συνέχεια.

Ήταν η παρθενική της εμφάνιση ως επικεφαλής της βραδιάς στο συγκεκριμένο φεστιβάλ και αυτό υπήρξε όνειρο, όπως είπε, από τότε που ήταν μικρό παιδί. "Την είχα σημειώσει αυτή τη στιγμή, την ονειρευόμουν, ήλπιζα για αυτή και δούλεψα πολύ σκληρά", είπε στο κοινό και μετά ανακάλεσε στη μνήμη της μια από τις πρώτες συναυλίες της στην οποία "ήρθαν μόλις δέκα άτομα γιατί τα ποτά ήταν δωρεάν".

Για το "Be the one", μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες, κατέβηκε από τη σκηνή και έφτασε στα διαχωριστικά για να το τραγουδήσει μαζί με τους θαυμαστές της, ενώ προσκάλεσε στη σκηνή τον Κέβιν Πάρκερ των Tame Impala, με τον οποίο συνεργάστηκε στο τελευταίο της άλμπουμ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το BBC, ο κόσμος ήταν λίγο μουδιασμένος με τα καινούρια της τραγούδια αλλά το σετ ήταν στημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αργεί περισσότερο από 3 λεπτά μια ακόμα μεγάλη επιτυχία της που έκανε το κοινό να χορεύει ασταμάτητα. Άλλωστε, η Dua Lipa είχε δηλώσει πριν την εμφάνισή της ότι ήθελε να μετατρέψει το Glastonbury σε ένα τεράστιο κλαμπ. Και όπως λένε εκείνοι που βρέθηκαν εκεί, τα κατάφερε με ευκολία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή