Η «Εμανουέλα» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Η «Εμανουέλα» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία της Οντρέι Ντιγουάν - Στον ομώνυμο ρόλο η Νοεμί Μερλάν
Η «Εμανουέλα» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

"Emmanuelle" της Οντρέι Ντιγουάν

1'

Η «Εμανουέλα» επιστρέφει και τον ομώνυμο ρόλο υποδύεται η Γαλλίδα πρωταγωνίστρια, Νοεμί Μερλάν που τη γνωρίσαμε στο «Πορτρέτο μιας γυναίκας που φλέγεται» και στο «TAR». Μαζί της εμφανίζονται οι Ναόμι Γουότς, Γουίλ Σαρπ, Τζέιμι Κάμπελ Μπάόυερ και Αντονι Γουόνγκ. Την «Εμανουέλα» σκηνοθετεί η Οντρέι Ντιγουάν που βραβεύτηκε με τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2021 με το «Το γεγονός», ενώ η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας, η Εμανουέλα ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους στο Χονγκ Κονγκ όπου την κυριεύει μια ακατανίκητη επιθυμία. Εκεί θα συναντήσει τον Κέι, ο οποίος διαρκώς της διαφεύγει. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Εμανουέλ Αρσάν, όπως και όλες οι προηγούμενες ταινίες της συγκεκριμένης ηρωΐδας. Στο σενάριο συμμετείχε και η σκηνοθέτις και σεναριογράφος Ρεμπέκα Ζλοτόφσκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Οντρέι Ντιγουάν κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα με τη δεύτερη ταινίας της (Το Γεγονός), ενώ πέρυσι απέσπασε το Σεζάρ καλύτερου σεναρίου για την ταινία της, «Εμείς οι δύο», με τους Βιρζινί Εφιρά και Μελβίλ Πουπό, που είδαμε πέρυσι στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Δείτε το τρέιλερ της «Emmanuelle»:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή