Εντι Μέρφι: Τι του είπε ο Μάρλον Μπράντο στα 21 του χρόνια

Ο Εντι Μέρφι θυμήθηκε την εποχή που ο Μάρλον Μπράντο ζήτησε να τον συναντήσει
Εντι Μέρφι: Τι του είπε ο Μάρλον Μπράντο στα 21 του χρόνια

Ο Εντι Μέρφι

2'

«Όλοι μπορούν να παίξουν, δεν είναι τίποτα η υποκριτική». Τάδε έφη Μάρλον Μπράντο σε μια συζήτηση που είχε κάποτε με τον Εντι Μέρφι και αποκάλυψε πρόσφατα ο δεύτερος. «Όταν έκανα τις “48 ώρες” ο Μάρλον Μπράντο πήρε τηλέφωνο τον ατζέντη μου και ζήτησε να συναντηθούμε και να γνωριστούμε. Τότε, μου φάνηκε φυσιολογικό. Κάνεις μια επιτυχία στο Χόλιγουντ και σε καλεί ο Μάρλον Μπράντο. Σήμερα μου φαίνεται τρελό βέβαια.

Την πρώτη φορά συναντηθήκαμε σε ένα ξενοδοχείο και φάγαμε στο εστιατόριο, στον τελευταίο όροφο. Τη δεύτερη φορά είχαμε ραντεβού στο σπίτι του και ήρθε και με πήρε με το αυτοκίνητο αλλά είχα μπερδευτεί και άργησα μισή ώρα. Εκείνος με περίμενε. Στο σπίτι του συζητάγαμε για τη δουλειά και τη βιομηχανία κι εγώ του έλεγα διαρκώς για το “Νονό”. Εκείνος έδειχνε να μην τον ενδιαφέρει το θέμα και κάποια στιγμή μου είπε: “Η υποκριτική δεν είναι τίποτα, όλοι μπορούν να παίξουν”. Αργότερα, μου εκμυστηρεύθηκε ότι δεν αντέχει να βλέπει “αυτό το παιδί με το όπλο στις αφίσες”. Και του λέω “ποιο παιδί; Ο Κλιντ Ιστγουντ;”. Και μου λέει “ναι αυτός”. Αποκαλούσε τον Κλιντ Ιστγουντ παιδί».

Στην ίδια συνέντευξη στους New York Times, ο Εντι Μέρφι αποκάλυψε επίσης ότι από πολύ μικρή ηλικία πίστευε ότι θα γινόταν διάσημος. «Ξεκίνησα στα 13 μου να λέω στη μητέρα μου ότι θα γινόμουν διάσημος. Και μόλις έγινα, της είπα: “στο είχα πει εγώ αυτό”. Και πράγματι, στα 19 του χρόνια ο γνωστός ηθοποιός ήταν μόνιμος συνεργάτης στο Saturday Night Live και αργότερα πρωταγωνίστησε στις ταινίες «48 ώρες» και «Πολυθρόνα για δύο» όπου η φήμη του εκτοξεύθηκε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή