Αγία Παρασκευή: Τριήμερο παιδικό φεστιβάλ με θέατρο, σινεμά και Καραγκιόζη

Τριήμερο παιδικό φεστιβάλ διοργανώνει ο δήμος Αγίας Παρασκευής με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους
Αγία Παρασκευή: Τριήμερο παιδικό φεστιβάλ με θέατρο, σινεμά και Καραγκιόζη

Σκηνή από την ταινία "Τραγούδα 2"

1'

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με βασικό προσανατολισμό τη δυνατότητα συμμετοχής των παιδιών της πόλης σε ποιοτικές εκδηλώσεις που θα καλλιεργήσουν την αγάπη τους για τον πολιτισμό, σχεδίασε και υλοποιεί για φέτος ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τη δημιουργικότητα με την ποιοτική ψυχαγωγία.

Σε αυτό το πλαίσιο στις 10, 12 & 13 Ιουλίου, διοργανώνει τριήμερο παιδικό φεστιβάλ στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, με δωρεάν συμμετοχή για μικρούς και μεγάλους.

Ειδικότερα στις 10 Ιουλίου και ώρα 21:00 θα φιλοξενηθεί στην πλατεία, η παράσταση από την Παιδική Σκηνή της Κάρμεν Ρουγγέρη, «Το Μαγικό Κλειδί», που είναι εμπνευσμένο από το παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα «Η καρδιά της Βασιλοπούλας».

Στις 12 Ιουλίου και ώρα 19:00 τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύουν ένα μοναδικό πολυθέαμα με ταχυδακτυλουργούς, face painting και ζογκλέρ, ενώ λίγο αργότερα στις 21:00, θα προβληθεί η ταινία κινουμένων σχεδίων «Τραγούδα 2».

Τέλος στις 13 Ιουλίου και ώρα 19:30 θα στηθεί στη πλατεία ένα υπαίθριο εργαστήρι κατασκευής φιγουρών Καραγκιόζη και ακολούθως στις 21:00, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ο Καραγκιόζης στην Αγία Παρασκευή και το σπήλαιο της Νυχτερίδας» από το Θέατρο Σκιών «Αλέξανδρος Μελισσηνός».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή