Γιάννης Κότσιρας: Ζωντανά στην Ιτέα στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Δελφών

Το Σάββατο 20 Ιουλίου εμφανίζεται ζωντανά στην Προβλήτα Ιτέας ο Γιάννης Κότσιρας - Ελεύθερη είσοδος 

Γιάννης Κότσιρας: Ζωντανά στην Ιτέα στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Δελφών

Ο Γιάννης Κότσιρας με τη Μυρτώ Βασιλείου (αριστερά) και την Δήμητρα Μπουλούζου 

2'

Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας και το μουσικό σύνολό του που αποτελείται από εξαιρετικούς μουσικούς και σταθερούς συνεργάτες του, θα μοιραστεί με τους θαυμαστές του μία ξεχωριστή συναυλία το Σάββατο 20 Ιουλίου (21.15) στην προβλήτα της Ιτέας. Η συναυλία πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ».

Σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις κι έχοντας στο πλάι του την Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου, ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει επίσης ολοκαίνουρια τραγούδια από τον νέο του κύκλο τραγουδιών «Παράθυρο στο άπειρο». Από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν οι εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, Μυρτώ Βασιλείου, έχοντας ήδη διανύσει μια πορεία με σημαντικούς σταθμούς, μια ερμηνεύτρια που έχει στις αποσκευές της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Μάριος Φραγκούλης, ο Μίνωας Μάτσας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου αλλά και η Λίνα Νικολακοπούλου, θα φέρει τη δική της χροιά, με τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και τη ζεστή φωνή της.

Παίζουν οι μουσικοί: Δήμητρα Μπουλούζου φωνή/βιολί, Άκης Κατσουπάκης πλήκτρα, Βαγγέλης Μαχαίρας μπουζούκι, Hρακλής Παχίδης τύμπανα, Γιάννης Πλαγιαννάκος μπάσο, Κώστας Μιχαλός κιθάρες, Στρατής Καραδημητράκης/Λάμπρος Μπούνας. Επιμέλεια ήχου Μανώλης Μπράτσης.

H συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στις 20 Ιουλίου στην Ιτέα, στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» 2024 θα διεξαχθεί με ελεύθερη είσοδο λόγω τεχνικών εργασιών στην προβλήτα της Ιτέας που καθιστούν αδύνατη την περίφραξη του χώρου. Οι θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαδικτυακά θα λάβουν αυτομάτως επιστροφή του αντιτίμου στο λογαριασμό τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή