Μαρίνα Σάττι: Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Αχ, Θάλασσα»

Το βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Αχ, Θάλασσα» παρουσίασε η Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι

Το βίντεο κλιπ για το τραγούδι της «Αχ, Θάλασσα» παρουσίασε η Μαρίνα Σάττι. Σκαρφάλωσε στην κορυφή των πλατφορμών μουσικής και του Global Viral Chart ξεσηκώνοντας το ευρωπαϊκό κοινό με τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024. Το ολόφρεσκο EP της P.O.P. έχει κολλήσει στις πρώτες θέσεις των charts διεθνώς, το LALALALA της σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο δίνοντας τον τόνο του καλοκαιριού. Σήμερα λοιπόν, που έχει τα μάτια όλου του κόσμου στραμμένα επάνω της, η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει με ένα βίντεο-σκληρή υπενθύμιση ότι οι θάλασσές μας έχουν γίνει το αιώνιο σπίτι για δεκάδες χιλιάδες «ανώνυμους» ανθρώπους.

Η Μαρίνα Σάττι επενδύει οπτικά το τραγούδι «Αχ, Θάλασσα» και κάνει γκρο πλαν στους φράχτες, στα σωσίβια και στα σπαράγματα ανθρώπινης ζωής που επιπλέουν στις θάλασσες που κολυμπάμε, απευθύνοντας φόρο τιμής στους τουλάχιστον 29.984 καταγεγραμμένους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο μόνο την τελευταία δεκαετία – ανάμεσά τους 1.274 παιδιά. Αποδεικνύοντας πως αληθινός καλλιτέχνης είναι αυτός που αφουγκράζεται και απηχεί την εποχή του, η μοναδική hitmaker και performer στρέφει τον προβολέα στη συνεχιζόμενη τραγωδία που τείνουμε να ξεχνάμε και με την υπέροχη μπαλάντα της «Αχ, Θάλασσα» υποκλίνεται με σεβασμό στα χιλιάδες θύματα πολέμων, διώξεων, βίας που δεν βρήκαν καταφύγιο στη στεριά της Δύσης.

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στον πατέρα της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Το videoclip «Αχ, Θάλασσα» είναι μια συμπαραγωγή των Hiersoir (Γαλλία) και Nomad Productions (Ελλάδα) σε σκηνοθεσία Cyprien Clément-Delmas. Όλα τα έσοδα της Μαρίνας Σάττι και της Mad House Records θα διατεθούν στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την υποστήριξη των παιδιών προσφύγων.

Info

Μουσική: Μαρίνα Σάττι, Νίκος Κωδωνάς

Στίχοι: Λένα Κιτσοπούλου

Σύνθεση εγχόρδων: Ermis

Σκηνοθεσία: Cyprien Clément-Delmas

Δείτε το βίντεο κλιπ: