Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ενώνει τον Τσιτσάνη με την Buika στην Επίδαυρο! 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα ταξιδέψει το κοινό από τη μία άκρη της Μεσογείου ως την άλλη, με τραγούδια που νίκησαν τον χρόνο και έντυσαν τους έρωτες μας

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ενώνει τον Τσιτσάνη με την Buika στην Επίδαυρο! 
1'

Ένα από τα πιο συναρπαστικά ταξίδια του φετινού καλοκαιριού θα προσφέρει στον κόσμο που θα δώσει το “παρών” στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου, το διήμερο 26-27 Ιουλίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη!

Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια θα ταξιδέψει το κοινό από τη μία άκρη της Μεσογείου ως την άλλη, με τραγούδια που νίκησαν τον χρόνο και έντυσαν τους έρωτες μας. Ο μεγάλος Βασίλης Τσιτσάνης θα “συναντήσει" την Buika και η αξέχαστη Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου τον Domenico Modugno, τραγουδισμένοι με τη μοναδική φωνή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Της Ελεωνόρας που θα βαδίσει σε ένα ολόδικο της μονοπάτι, σε ένα ξεχωριστό ταξίδι με μοναδικό προορισμό την μουσική. Αυτή που ενώνει τους ανθρώπους. Κάπως έτσι το ¨Είμαι αετός χωρίς φτερά” θα συναντήσει τον “Ταρίφα” σε δυο εντελώς χειροποίητα βράδια στο μαγικό χώρο της Επιδαύρου. Τα ελάχιστα εισιτήρια που έχουν απομείνει πωλούνται μέσω του Φεστιβάλ Αθηνών.

https://aefestival.gr/festival_events/eleonora-zoyganeli/

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή