Anilio Park Festival: Ενα ανεπανάληπτο τριήμερο στην κορυφή της Πίνδου

Μουσική με αγαπημένους καλλιτέχνες και δραστηριότητες στο βουνό περιλαμβάνει το τριήμερο στο Anilio Park Festival στο χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου Μετσόβου

Ο Εισβολέας

Είσαι πιστός της rock μουσικής και εκείνων των στίχων που έχουν γράψει ιστορία; Eίσαι λάτρης της έντεχνης σκηνής και των παλιών καλών λαϊκών τραγουδιών; Σου αρέσουν τα αυθόρμητα γλέντια που δεν μπορείς να σταματάς να χορεύεις; Ψήνεσαι για ένα αυτοσχέδιο light metal λαϊκοέντεχνοpop πάρτυ με underground στοιχεία ethnic απολιτίκ trip hop; Είσαι προετοιμασμένος για μία εκστατική electro-punk γιορτή; Χρειάζεσαι μία βραδιά γεμάτη τραγούδια που έχουν άρωμα Κρήτης και ηλεκτρισμό; Δεν μπορείς να αντισταθείς στην ξεσηκωτική ενέργεια της hip hop; Ανυπομονείς για εκείνο το live που η ραπ παντρεύεται με το ρεμπέτικο, τα μπλουζ και τις μουσικές της Μεσογείου; Είσαι έτοιμος να γκρουβάρεις τον πιο ωραίο Αύγουστο; Το Anilio Park Festival σε περιμένει.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 9 Αυγούστου

ΠΥΞ ΛΑΞ

ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ

Σάββατο 10 Αυγούστου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ & 100°C

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΕΘΙΣΜΟΣ

ΓΚΙΝΤΙΚΙ

Κυριακή 11 Αυγούστου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ

ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Eίσαι δραστήριος; Αθλητικός; Ένας μικρός εξερευνητής ή προτιμάς να αράζεις; Σου αρέσει να καβαλάς μηχανή ή να αναζητάς το κέντρο βάρους σου στη στάση Tadasana; Θα ανέβεις πιο εύκολα στη Γουρούνα και το Lift ή προτιμάς τις βουτιές - ρομαντικός ή όχι - σε μία λίμνη σε σχήμα καρδιάς;

Το Αnilio τα έχει όλα: Οργανωμένες πεζοπορικές διαδρομές με συνοδούς, Enduro & Mountain Bike, aναρρίχηση (σε τεχνητό τοίχο αναρρίχησης), βόλτα με τα Lifts στις πλαγιές του Anilio Park ή με ATV (Γουρούνες), παιχνίδια & βουτιές στη λίμνη, Yoga στη φύση και τοξοβολία.

Και για εσένα που σκέφτεσαι που θα μείνεις υπάρχει λύση.

Αν θες τη μοναδική εμπειρία της κατασκήνωσης σε υψόμετρο 1650μ. και άμεση πρόσβαση σε όλες τις συναυλίες και τις δράσεις κλείσε τώρα τη σκηνή σου. Αν όμως προτιμάς ένα δωμάτιο με όλες τις ανέσεις οι επιλογές διαμονής είναι πάρα πολλές και διαφορετικές: από παραδοσιακούς ξενώνες έως και υπερσύγχρονα ξενοδοχεία είτε στο χωριό Ανήλιο Μετσόβου, είτε στο πασίγνωστο και γραφικό κεφαλοχώρι του Μετσόβου αλλά φυσικά και στην πόλη των Ιωαννίνων.

9- 11 Αυγούστου

Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου Μετσόβου - Anilio Park

H προπώληση συνεχίζεται εδώ

Τιμές Εισιτηρίων:

Προπώληση: Ημερήσιο: 18€ / Τριήμερο: 45€

Ταμείο: Ημερήσιο: 20€ / Τριήμερο: 50€

Πληροφορίες για τους κατασκηνωτές

Είναι απαραίτητο να γίνει κράτηση ανά σκηνή και να δηλώνεται και ο αριθμός ατόμων σε αυτή. Δικαίωμα για κατασκήνωση έχουν μόνο όσοι επισκέπτες διαθέτουν 3ήμερο εισιτήριο. Για την κατασκήνωση υπάρχει το συμβολικό αντίτιμο του 1€/άτομο. Για να κλείσετε θέση στο Camping θα πρέπει να το κάνετε εδώ. Κατά την άφιξή σας στο Anilio Park, η διοργάνωση θα φροντίσει να σας προμηθεύσει με την ειδική σήμανση για τη σκηνή σας και θα σας υποδείξει το χώρο όπου μπορείτε να στήσετε τη σκηνή σας.