Νέο τρέιλερ για το σίκουελ του «Σκαθαροζούμη»

Η ταινία του Τιμ Μπάρτον «Beetlejuice, Beetlejuice» κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο επερχόμενο Φεστιβάλ Βενετίας και στις αίθουσες αναμένεται στις 6 Σεπτεμβρίου

Νέο τρέιλερ για το σίκουελ του «Σκαθαροζούμη»

Σκηνή από την ταινία "Beetlejuice Beetlejuice"

1'

Νέο τρέιλερ κυκλοφόρησε για το σίκουελ του «Σκαθαροζούμη», το «Beetlejuice, Beetlejuice» που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας, ως ταινία έναρξης, στις 28 Αυγούστου.

Η ιστορία που αφηγείται αυτή τη φορά ο Τιμ Μπάρτον έχει ως εξής: «Μετά από μια απρόσμενη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Ντιτζ επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Γουίντερ Ρίβερ. Στοιχειωμένη ακόμα από τον Beetlejuice, η ζωή της Λίντια ανατρέπεται όταν η επαναστατική έφηβη κόρη της, Αστριντ, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στη σοφίτα και η πύλη για τη μετά θάνατον ζωή ανοίγει κατά λάθος. Με προβλήματα που δημιουργούνται και στις δύο διαστάσεις, είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να πει το όνομα του Beetlejuice τρεις φορές και ο άτακτος δαίμονας να επιστρέψει για να εξαπολύσει το δικό του χάος».

Όσον αφορά στους πρωταγωνιστές της ταινίας, ο Μάικλ Κίτον επιστρέφει στον ρόλο του Σκαθαροζούμη, η Γουαϊνόνα Ράιντερ επιστρέφει στον ρόλο της Λίντια Ντιτζ, η Τζένα Ορτέγκα, ο Τζάστιν Θερού, ο τελευταίος σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο, η Μόνικα Μπελούτσι στον ρόλο της συζύγου του Σκαθαροζούμη, ο Γουίλεμ Νταφόε στον ρόλο ενός αστυνομικού στη μετά θάνατον ζωή και η Κάθριν Ο’ Χάρα επιστρέφει στον ρόλο της Ντέλια Ντιτζ.

Το «Beetlejuice Beetlejuice» σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή