Μιχάλης Ρακιντζής: Επιστροφή με νέο τραγούδι και AI συναυλία στη Τεχνόπολη

Ο Μιχάλης Ρακιντζής κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Το κορίτσι μου»

Μιχάλης Ρακιντζής: Επιστροφή με νέο τραγούδι και AI συναυλία στη Τεχνόπολη

Ο Μιχάλης Ρακιντζής

3'

Ο Μιχάλης Ρακιντζής υπήρξε πάντα συνεπής απέναντι στην εποχή που τον εμπνέει τόσο πολύ... το καλοκαίρι.

Ο αγαπημένος μας συνθέτης και τραγουδιστής που στην διάρκεια της καριέρας του μας παρέδιδε τις ομορφότερες καλοκαιρινές επιτυχίες για να μας συντροφεύουν στο δικό μας καλοκαιρινό ταξίδι και προορισμό, έρχεται ξανά να μας υπενθυμίσει τι σημαίνει συναισθηματική μπαλάντα, από αυτές που ο κάθε ένας από εμάς θα τραγουδά κοιτάζοντας το ταίρι του, από αυτές που το πιθανότερο είναι ότι θα τραγουδάμε για πολλά χρόνια και πάλι... και πάλι μαζί με τον Μιχάλη.

«Το κορίτσι μου» μπορείς να το αποκαλέσεις μια συγκινητική μπαλάντα αφιερωμένη στην σύγχρονη γυναίκα αλλά και στο σύγχρονο κορίτσι, που αξίζει να αγαπιέται για όλους τους ρόλους που υπηρετεί στην ζωή της και υπερβαίνει εαυτόν και δυνάμεων.

Το concept του Μιχάλη μέσω του τραγουδιού αλλά και του πρωτοποριακού βίντεο κλιπ, ως το πρώτο AI Generated Video που δημιουργείται στην χώρα μας, είναι ένας ύμνος στην δύναμη της αναλλοίωτης αγάπης και έρωτα που αντέχει μέσα στα χρόνια.

«Το κορίτσι μου» είναι το τραγούδι που θα δυσκολευτεί να βρει και να εκφράσει ένα και μόνο target group, γιατί ο στίχος του αλλά και το βίντεο κλιπ, όπως έχουν αποδοθεί, αφορούν πλέον όλες τις γενιές ακροατών και τηλεθεατών.

Το τραγούδι συστήνεται δυναμικά, γιατί το λατρεύεις στο πρώτο άκουσμα, γιατί σε αφορά από τις πρώτες νότες.

Είναι από τα τραγούδια που όταν το δεις οπτικοποιημένο, νιώθεις να ταυτίζεσαι με τους anime πρωταγωνιστές του σε όποια γενιά και να ανήκεις.

Είναι το τραγούδι που υμνεί τον σεβασμό και την ευγένεια στην αγάπη, ένα τραγούδι αφύπνισης, σε μια τραυματισμένη εποχή που απασχολείται με προβληματικές και επιφανειακές σχέσεις.

Live στην Τεχνόπολη

Το εν λόγω τραγούδι είναι και η δυνατή αφορμή της εμφάνισης του Μιχάλη στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 18 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο Μιχάλης από τώρα προετοιμάζεται για μια από τις πιο δυνατές και πρωτοποριακές του εμφανίσεις του, καθώς όλο του το πρόγραμμα, εκτός των αγαπημένων τραγουδιών του (Δικός σου για πάντα, S.A.G.A.P.O, Πουφ, Μη μου μιλάς για καλοκαίρια, Τι σου λείπει, Μωρό μου φάλτσο, και αμέτρητες ακόμη) αλλά και των ταλαντούχων μουσικών του που θα παρευρίσκονται μαζί του στην σκηνή, θα συνοδεύεται και μεταξύ άλλων από ένα οπτικό πρόγραμμα Sing Along, με ΑI (artificial intelligence) videos και motion graphics visuals που θα τον συνοδεύουν σε κάθε του τραγούδι μέσω γιγαντοοθόνων και θα αποτελέσει πρωτόγνωρη συναυλιακή εμπειρία, όχι μόνο σε όποιον παρευρεθεί στη βραδιά αυτή αλλά ακόμη και για τον ίδιο.

Στην νοσταλγική βραδιά που ετοιμάζεται στην Τεχνόπολη θα συμβάλλει δυναμικά και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος με τις δικές του χαρακτηριστικές και πολλές επιτυχίες των 90s, καθώς οι δυο τους σκοπεύουν να αναστατώσουν ευχάριστα την χειμωνιάτικη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Θέλετε και άλλους λόγους για να συναντηθούμε όλοι, στην μεγαλύτερη S.A.G.A.P.O εμφάνιση του Μιχάλη;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή