Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας «Joker: Τρέλα για δύο»

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας «Joker: Τρέλα για δύο» λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας «Joker: Τρέλα για δύο»

Σκηνή από την ταινία "Joker: Τρέλα για δύο"

1'

Ανήμερα της επίσημης ανακοίνωσης της συμμετοχής της ταινίας στο διαγωνιστικό τμήμα του επερχόμενου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ. Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο «Joker: Τρέλα για δύο» του Τοντ Φίλιπς με τον Γιοακίν Φίνιξ στον ομώνυμο ρόλο και τη Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Τοντ Φίλιπς με τον Σκοτ Σίλβερ (8 Mile και The Town) και η πρεμιέρα στη χώρα μας θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου.

Η πλοκή της ταινίας βρίσκει τον Αρθουρ Φλεκ (Τζόκερ) έγκλειστο σε άσυλο όπου συναντά και ερωτεύεται την Χαρλίν Κινζέλ. Οι δυο τους μοιράζονται τις πιο τρελές ψευδαισθήσεις τους, ενώ εκτός των τειχών του ασύλου δημιουργείται ένα κίνημα για την απελευθέρωση του Αρθουρ Φλεκ.

Joker 2.jpg

Η αφίσα της ταινίας "Joker: Τρέλα για δύο"

Θυμίζουμε ότι το «Joker» του 2019 έκανε εισπράξεις που ξεπέρασαν το 1 δις. δολάρια, απέσπασε το Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ της Βενετίας καθώς και 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Κέρδισε τις δύο από αυτές, για την ερμηνεία του Γιοακίν Φίνιξ και τη μουσική της Ισλανδής Hildur Ingveldardóttir Guðnadóttir.

Δείτε το τρέιλερ:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή